De grande finale van de ESET Security Days vindt plaats op 25 november

Over onze digitale- & nationale veiligheid, de status van security in 2021 en een vooruitblik op 2022

| ESET | 2 min | 5 november 2021 15:14
Copyright: ESET
Het aantal ransomware-aanvallen loopt de spuigaten uit, ransomware groeperingen worden steeds agressiever en brutaler. Vanuit de politiek en het bedrijfsleven moet er actie ondernomen worden. Maar hoe staan we er na 2021 voor en welke stappen moeten er volgend jaar gezet gaan worden? Het is tijd om te bepalen wat we gaan doen om onze digitale en nationale veiligheid te waarborgen. Tijdens de grande finale van de ESET Security Days 2021 op 25 november bespreken we het met IT-security experts uit het bedrijfsleven en diverse politieke partijen.

Tijdens de ESET Security Days bespreken de tafelgasten het afgelopen jaar, wat is er in 2021 gebeurd en wat zijn daar de gevolgen van geweest? Maar ook wordt er juist gekeken naar de toekomst: welke stappen moeten zo snel mogelijk gezet worden om onze nationale digitale veiligheid te waarborgen? Daarvoor geven we het woord aan Tweede Kamerleden van diverse politieke partijen. Samen met hen bespreken we onder andere de nieuwe commissie Digitale Zaken. Te gast zijn onder andere Barbara Kathmann (PvdA) en Queeny Rajkowski (VVD). Daarnaast keren sprekers uit eerdere edities terug zoals Lisa van Ginneken (D66), Ronald Prins (Hunt & Hackett), Inge Byran (Fox-IT), Bibi van den Berg (Universiteit Leiden) en Vincent Meijer van Ordina. Al deze partijen blikken gezamenlijk terug op 2021 en kijken vooruit naar 2022. Samen gaan we actief aan de slag met een veiligere toekomst!

Dave Maasland, CEO van ESET Nederland, voegt toe: “Digitale beveiliging gaat niet meer over computers en systemen, het gaat over de toekomst van een veilige samenleving. Het bedrijfsleven zal zelf zijn verantwoordelijkheid moeten nemen, maar de overheid is ook aan zet. Dit moet echter wel sámen gebeuren. De ESET Security Days talkshow heeft zich ontwikkeld tot hét platform waarin deze partijen samenkomen en spreken op het hoogste niveau. Deze editie richten we ons nog meer op de interactie tussen bezoeker en spreker, het gesprek over een veiligere toekomst is nog nooit zo prangend geweest als nu.”

De grande finale van de ESET Security Days 2021 vindt plaats vanaf 14:00 uur, live vanuit het Tobacco Theater in Amsterdam. De cybersecurity talkshow van het jaar is voor iedereen die geïnteresseerd is in het onderwerp van digitale veiligheid een uitzending die zij niet mogen missen.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over ESET
ESET begon zijn leven als een pionier op het gebied van antivirusbescherming en creëerde bekroonde software voor het detecteren van bedreigingen. Nu is het doel van ESET om ervoor te zorgen dat iedereen kan genieten van de adembenemende mogelijkheden die technologie biedt. Tegenwoordig stellen onze beveiligingsoplossingen bedrijven en consumenten in staat om het meeste uit de digitale wereld te halen.
Meer over ESET
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.