Conclusion betreedt Duitse en Belgische markt middels overname Mediaan

Door samengang met Conclusion wordt Mediaan de nummer één IT-dienstverlener in Zuid-Nederland

| Conclusion | 2 min | 8 november 2021 13:41
Conclusion neemt internationale IT-dienstverlener Mediaan over. Mediaan is gespecialiseerd in innovatie en digitale transformatie en bedient vanuit het hart van de Euregio grote internationale ondernemingen in Duitsland, Nederland en België. Met deze strategische zet versterkt Conclusion tevens haar positie in de datascience- en AI-markt. De toevoeging van Mediaan aan het Conclusion ecosysteem biedt toegang tot aantrekkelijke regio’s waarmee het een belangrijke bijdrage levert aan Conclusion’s internationale groeiambitie. Dit sluit naadloos aan op de klantbehoefte naar internationale ervaring, waardoor Conclusion huidige en toekomstige klanten nog beter van dienst kan zijn.

Conclusion Zuyd en Mediaan bundelen krachten

Conclusion Zuyd, gevestigd in Heerlen en een van de bedrijven binnen het Conclusion-ecosysteem, gaat samen verder met Mediaan. Hierdoor is Conclusion Zuyd in staat om haar dienstverlening voor klanten in Zuid-Nederland verder te verbeteren. De samengang zorgt er bovendien voor dat Mediaan in de zuidelijke regio de nummer één positie inneemt van digitale- en IT-dienstverleners.

Elmer Nelis, managing director bij Mediaan: “Bij Mediaan zochten we een strategische partner die kan bijdragen aan het realiseren van onze groeiambities en slagkracht, maar tegelijkertijd ook de ruimte biedt om onze identiteit, cultuur en kwaliteiten te behouden. Deze partner hebben we in Conclusion gevonden. Middels het ecosysteem van Conclusion krijgen we de mogelijkheid om onze kennis in te zetten voor een bredere klantgroep. Andersom zijn de diensten, de vaardigheden en het talent – zowel vanuit het Conclusion-ecosysteem als de samenvoeging met Conclusion Zuyd – een zeer goede aanvulling voor onze klanten.”

Engbert Verkoren, CEO van Conclusion: “De toevoeging van Mediaan aan ons ecosysteem is een hele waardevolle. Mediaan is echt een begrip in de regio.Ik ben dan ook trots dat we met deze partij onze eerste stap over de grens zetten en zo onze internationale groeiambitie verwezenlijken. Hierdoor ontstaan nieuwe kansen voor zowel Mediaan als de andere bedrijven binnen onze organisatie, waaronder binnen de SAP- en Java-markt en op het gebied van low-code. Daarnaast versterken we samen onze positie in de snelgroeiende datascience- en AI-markt. Evenals complementaire dienstverlening is er een sterke culturele fit. Deze kenmerkt zich door een klantgerichte benadering, een pragmatische houding en een hands-on aanpak.”

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Conclusion
Conclusion is de naam van ons unieke ecosysteem. Een ecosysteem op het vlak van Business Transformatie en IT Services. We zijn er voor startups, groeiers en gevestigde namen: we initiëren, faciliteren, ontwikkelen, onderhouden en innoveren. En dat op continue basis, want de wereld verandert voortdurend. Digitale Transformatie zit in onze genen. Net als aandacht voor het menselijke. Want IT gaat ook om draagvlak. Zo zijn we dagelijks bezig met problemen op te lossen voor onze klanten en nieuwe kansen samen te verzilveren.
Meer over Conclusion
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191029200614.jpg
Drive value with data
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.