Workday voor 6e jaar op rij benoemd tot Leader in 2021 Gartner® Magic Quadrant™

Voor Cloud HCM Suites voor bedrijven met 1.000+ werknemers

| Workday | 4 min | 8 november 2021 13:48
Afbeelding: Magic Quadrant for Cloud HCM Suites for 1,000+ Employee Enterprises | Copyright: Workday
Workday Inc., toonaangevend leverancier van enterprise cloudapplicaties voor finance en human resources, is benoemd tot Leader in het Gartner Magic Quadrant for Cloud HCM Suites for 1,000+ Employee Enterprises.[1] Workday heeft deze benoeming voor het zesde jaar op een rij ontvangen en werd als hoogste beoordeeld op uitvoerend vermogen.

De gebeurtenissen van de afgelopen 18 maanden hebben het belang onderstreept van een geïntegreerd HCM-systeem dat organisaties kan helpen om de veranderingen in werk bij te houden. Meer dan 3.700 klanten over de hele wereld, waaronder Acxiom, Aurecon, BMO Financial Group, EMC Insurance Companies, Rocket Companies en Wellesley College gebruiken Workday Human Capital Management (HCM) om operationeel inzicht te verkrijgen, hun personeelsbestand te beheren en talent te werven terwijl zij hun bedrijf opschalen en groeien.

Verdere innovaties voor de werknemerservaring

De werknemerservaring staat bovenaan de agenda nu organisaties zoeken naar nieuwe werkmodellen en investeren in manieren om werknemers betrokken te houden tijdens snel veranderende omstandigheden.

In maart 2021 voltooide Workday de overname van Peakon om beter inzicht te krijgen in de ervaringen van werknemers, loopbaanontwikkeling en initiatieven op het gebied van diversiteit. Met real-time inzicht in het sentiment en de productiviteit van werknemers - en hun drijfveren - stelt Workday organisaties in staat om deze inzichten om te zetten in actie en de input van werknemers beter hoorbaar te maken.

Workday heeft ook productinnovaties geleverd die klanten een eenvoudige, verbonden en meer betrokken werknemerservaring bieden dankzij Workday Everywhere. Door Workdaytaken en -inzichten direct te integreren in de digitale werkomgeving waar werknemers doorgaans samenwerken en communiceren, hebben ze snel toegang tot Workday zonder tussen verschillende applicaties te hoeven schakelen.

Meer investeringen in vaardigheden

Tijdens het herstel van de door de coronapandemie veroorzaakte recessie is gebleken dat vaardigheden een cruciaal onderdeel zijn bij het behouden en ontwikkelen van talent.

Ook op dit gebied blijven organisaties de innovaties van Workday gebruiken. Tot nu toe gebruiken meer dan 1.000 organisaties Skills Cloud, onderdeel van Workday HCM, om hun personeel effectiever te werven, te binden en te behouden. Klanten omarmen een op vaardigheden gebaseerde strategie - waarbij werknemers worden gewaardeerd en beloond voor hun vaardigheden en de manier waarop zij deze toepassen om waarde te creëren voor de organisatie. Zij kunnen vaardigheden opnemen in Workday HCM, waaronder Workday Recruiting, Workday Learning, Talent Marketplace en Career Hub, voor een geïntegreerde talentervaring.

Erkenning van klanten

Gartner Peer Insights documenteert klantervaringen door middel van geverifieerde beoordelingen en peer reviews. Ten tijde van 22 oktober 2021 bevatten de beoordelingen van Workday-klanten onder meer:
  • "Onze prioriteit voor onze HCM-oplossing is een oplossing die onze mensgerichte data op één plek kan verzamelen, zodat we volledig inzicht hebben in de verschillende trajecten van onze teamleden. Workday stelt ons in staat om talent beter te begrijpen, aan te trekken en te behouden, zodat we onze teams kunnen optimaliseren. Met Workdays flexibele configuratie... kunnen we zo snel schakelen als nodig is in onze steeds veranderende werkomgeving." — Infrastructuur en Operations, Finance;
  • "Workday HCM is een uitgebreid...platform voor alle HR-behoeften...inclusief werving, onboarding, salarisadministratie, prestaties, arbeidsvoorwaarden, verlofbeheer, en essentiële HR-modules. Dit maakt het gemakkelijk voor [het] human resources team. Deze tool biedt ruimte voor maatwerk… en de gebruikersinterface is intuïtief… De mogelijkheid om te integreren met andere tools is eenvoudig." - Sourcing, inkoop en leveranciersbeheer;
  • "Workday Human Capital Management is...één compleet pakket met uitstekende functies die allemaal op één plek zijn samengevoegd. Het brengt de behoeften van je organisatie bij elkaar en helpt je deze optimaal te beheren en te leveren voor betere prestaties en groei." — Infrastructuur en Operations, zakelijke dienstverlening.

Commentaar op het nieuws

"De pandemie heeft duidelijk gemaakt welke investeringen organisaties moeten doen in hun mensen - of het nu gaat om het creëren van hoogwaardige werknemerservaringen, het overstappen naar op vaardigheden gebaseerde HR-strategieën of het bieden van de tools die nodig zijn om te leren en te groeien", zegt David Somers, group general manager, office of the chief human resource officer bij Workday. "Met Workday HCM beschikken klanten over een toonaangevend, geïntegreerd systeem dat een holistisch beeld biedt van hun medewerkers, zodat ze wendbaarder zijn en kunnen inspelen op de veranderende vereisten van de nieuwe wereld van werk - inclusief het monitoren van de werknemerservaring en het aantrekken en behouden van het beste talent.

  1. Gartner “Magic Quadrant for Cloud HCM Suites for 1,000+ Employee Enterprises,” door Sam Grinter, Chris Pang, Jeff Freyermuth, Ron Hanscome, Helen Poitevin, Ranadip Chandra, John Kostoulas, 19 oktober 2021.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Workday
Workday is een toonaangevende leverancier van enterprise-cloudapplicaties voor finance en human resources, die klanten helpen zich aan te passen aan en te ontwikkelen in een veranderende wereld. Workday applicaties voor financieel management, human resources, planning, spend management en analytics zijn door duizenden organisaties wereldwijd, van middelgrote organisaties tot de Fortune 50 companies in bijna elke sector, in gebruik.
Workday, Inc. Alle rechten voorbehouden. Workday, het logo van Workday, VIBE, VIBE Central en VIBE Index zijn geregistreerde merken van Workday, Inc., sommige geregistreerd in de United States en elders. Alle andere merk- en productnamen zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van hun respectieve houders.
Meer over Workday
Disclaimer
Dit persbericht bevat toekomstgerichte verklaringen, onder andere verklaringen omtrent de verwachte prestaties en voordelen van de producten van Workday. De woorden "geloven", “kunnen”, “zullen”, “plannen”, “verwachten” en soortgelijke termen zijn bedoeld om aan te geven dat het om toekomstgerichte verklaringen gaat. Deze toekomstgerichte verklaringen zijn onderhevig aan risicofactoren, onzekerheden en aannames. Indien de risicofactoren concreet worden of aannames onjuist blijken, kunnen resultaten aanzienlijk afwijken van de resultaten die in deze toekomstgerichte verklaringen zijn genoemd. Risicofactoren houden onder meer in, maar beperken zich niet tot, de risicofactoren zoals beschreven in de bij de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC) gedeponeerde stukken, waaronder ons Formulier 10-K voor het fiscale kwartaal dat op 31 juli 2021 eindigde, en onze toekomstige verslagen die wij van tijd tot tijd aan de SEC zullen overleggen, waarin de feitelijke resultaten kunnen afwijken van de verwachte resultaten. Workday aanvaardt geen enkele verplichting en heeft op dit moment niet de intentie om eventuele toekomstgerichte verklaringen na publicatie te actualiseren.

Niet op de markt gebrachte diensten, kenmerken of functies die in dit document, op onze website of in andere persberichten of publieke verklaringen zijn genoemd en op dit moment niet beschikbaar zijn, kunnen naar goeddunken door Workday worden gewijzigd en kunnen niet als gepland of in het geheel niet worden geleverd. Klanten die diensten van Workday, Inc. aanschaffen, dienen hun aankoopbeslissing te maken op basis van de op dit moment beschikbare diensten, kenmerken en functies.

Gartner onderschrijft geen enkele leverancier, product of dienst die in onze onderzoekspublicaties wordt afgebeeld, en adviseert technologiegebruikers niet om alleen die leveranciers met de hoogste beoordelingen of andere aanduiding te kiezen. De onderzoekspublicaties van Gartner bestaan uit de meningen van de onderzoeksorganisatie van Gartner en mogen niet worden geïnterpreteerd als verklaringen van feiten. Gartner wijst alle garanties, expliciet of impliciet, met betrekking tot dit onderzoek, met inbegrip van garanties van verkoopbaarheid of geschiktheid voor een bepaald doel, van de hand.
De beoordelingen van Gartner Peer Insights zijn de subjectieve meningen van individuele eindgebruikers op basis van hun eigen ervaringen en vertegenwoordigen niet de standpunten van Gartner of aan haar gelieerde ondernemingen.

Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.