De eerste sociale nieuwsbrief gecureerd door de lezers zelf

Lancering zal volgen op 17 november tijdens de eerste Mohi Night met Iris van Lunenburg en Sander Schimmelpenninck

| Mohi | 2 min | 8 november 2021 17:24
Copyright: Mohi
Sinds de lancering van mohi afgelopen zomer heeft de ‘Slow Media’ app veel nieuwe gebruikers mogen verwelkomen. In de applicatie kunnen gebruikers hun favoriete films, boeken, podcasts en andere content uitwisselen. Ook zijn er tips te vinden van verschillende journalisten, CEOs en artiesten zoals Anna Gimbrere, Akwasi, Philip Huff, Doortje Smithuijsen, Boris Veldhuijzen van Zanten, Sander Schimmelpenninck, Nina Pierson en vele andere. Op basis van drie filters; luisteren (podcasts en muziek), lezen (artikelen en boeken) en kijken (films en TV) creëert het platform een selectie van content in een wereld waarin we overspoeld worden door ruis en afleiding.

‘Een nieuwsbrief gevuld met de beste tips samengesteld door jou, je vrienden en curatoren naar keuze'

Nu, 3 maanden later, breidt Mohi zich verder uit: een unieke gepersonaliseerde nieuwsbrief genaamd The Mohi Monthly.

Iedere maand worden de gebruikers van Mohi gevraagd om hun favoriete 'mohi' van die maand te selecteren. Dit kan een eigen tip zijn, maar ook een favoriete podcast, boek, artikel of film van een andere mohi-gebruiker die zij volgen. De meeste geselecteerde tips krijgen een plek in de nieuwsbrief en gebruikers kunnen zien wie van hun vrienden deze tips aanraden. Gebruikers ontvangen op deze manier elke maand een lijst in hun mailbox vol met tips, aanbevolen door hun eigen vrienden, familie en andere bekenden.

Wibe van de Vijver, Founder & CEO van Mohi; “Met deze maandelijkse gepersonaliseerde nieuwsbrief willen we nog meer onderstrepen waar Mohi voor staat, namelijk het vertrouwen op content curatie door vrienden en familie in plaats van een onpersoonlijk en vaak slecht functionerend algoritme. Daarnaast geloven wij dat het verbindend kan werken om bijzondere boeken, films, of podcast ervaringen met elkaar te delen. Om de curatie in een wereld met zoveel informatie verder te optimaliseren, zijn we nu begonnen om de gebruikers 1 favoriete tip per maand te laten selecteren. Zo hopen we voor onze gebruikers een plek te bouwen waar je altijd een selectie van de mooiste content parels kunt vinden.”

De eerste Mohi Night op 17 november met Iris van Lunenburg en Sander Schimmelpenninck

Op 17 november zal de allereerste Mohi Night plaatsvinden in Fosbury & Sons, Amsterdam. Na de eerste maanden van Mohi en de lancering van de gepersonaliseerde nieuwsbrief is het nu tijd om de online community voor het eerst offline te halen. Naast dat er (onder het genot van een hapje en een mohito) lees, kijk en luister tips uitgewisseld kunnen worden, zal Iris van Lunenburg tijdens de Mohi talk in gesprek gaan met Mohi curator Sander Schimmelpenninck over zijn favoriete boek, film en/of podcast.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Mohi
Mohi is een 'Slow Media'-platform dat de digitale Marie Kondo-ervaring biedt. Mohi helpt je digitale leven op te ruimen en inhoudsaanbevelingen te vinden van mensen die je vertrouwt. We leven in een wereld met een overvloed aan informatie. De film ‘Social Dilemma’ laat zien hoe we voortdurend worden gebombardeerd met nieuwe opties en triggers die bepalen hoe we onze tijd besteden. Als we onze dagen blijven besteden aan het consumeren van willekeurige ervaringen, zullen we ons een verspreide consument blijven voelen. Mohi wil inspirerende inhoudsaanbevelingen binnen uw binnenste cirkel aanmoedigen om de geest te prikkelen en relaties te versterken door deze inhoudservaringen te delen.
Meer over Mohi
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.