Ultimum en Baangericht sluiten bijzonder convenant

| Ultimum | 2 min | 25 februari 2020 19:45
Afbeelding: Convenant Ultimum en gemeente Almere | Copyright: Gemeente Almere
Op 28 februari zal de Almeerse ICT-dienstverlener Ultimum een bijzonder convenant met Baangericht van de gemeente Almere ondertekenen. Werkzoekenden met een uitkering krijgen de kans om gedurende een periode van zes maanden getraind en begeleid te worden naar een passende baan bij Ultimum.

Uniek

Juist voor kandidaten die bij de start niet de kwalificaties hebben, biedt deze samenwerking tussen Ultimum en Baangericht de kans om duurzaam uit te stromen naar een nieuwe baan. Met dit traject zet Ultimum de deur open voor gemotiveerde mensen die aan de slag willen binnen de IT.

Vanuit Baangericht worden potentiele kandidaten aangedragen bij Ultimum. Mede omdat de dienstverlening van Ultimum gericht is op hoogwaardig en complexe ICT-diensten zoals Cybersecurity vraagt dit om ervaring en drive. Dit wordt gevonden bij kandidaten van Baangericht.

MVO “Almere in de City” en ondertekening

Door de samenwerking met Almere City FC in hun maatschappelijk programma is dit initiatief ontstaan. Het convenant zal bij Almere City FC op vrijdag 28 februari om 16:30 uur, voorafgaande aan de thuiswedstrijd, worden ondertekend door wethouder Froukje de Jonge en directeur van Ultimum Rodrigo Soto Escamilla. Onderdeel zijn van de stad en dus zorgen dat Almeerders een mooie baan hebben is een van de belangrijkste pijlers van Ultimum. Als Almeerse onderneming vinden wij het belangrijk bij te dragen aan een samenleving die inclusief is. En dat begint voor ons lokaal.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Ultimum
Ultimum is een high-end IT-Infrastructuur en Cybersecurityspecialist uit Almere. Ultimum neemt graag de operationele werkzaamheden over, van Managed Services op een specifiek gebied tot Outsourcing van de gehele ICT-omgeving. Daarnaast detacheert Ultimum hoogwaardige IT-professionals voor (interim) opdrachten bij diverse organisaties, variërend van MKB tot de grote Internationals. In alle gevallen heeft Ultimum maar één doel voor ogen continuïteit van haar klant.
Meer over Ultimum
Disclaimer
Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.