Assai Software brengt beheer cloudomgeving onder bij Sentia

Proactieve monitoring op de Azure-cloud een nadrukkelijke wens van Assai

| Sentia | 2 min | 9 november 2021 14:04
Copyright: Sentia
Softwareleverancier Assai heeft het beheer van haar Microsoft Azure-cloudomgeving ondergebracht bij Sentia, dienstverlener op het gebied van hybride cloud services en digital experience monitoring. Assai levert een out-of-the-box softwareoplossing voor documentcontrole en –beheer, die zowel via de cloud als on-premise geleverd kan worden.

Assai is wereldwijd marktleider in documentmanagementoplossingen voor complexe engineering- en bouwprojecten binnen onder meer de energie-, transport- en chemiemarkt. Met de oplossing van Assai beheren organisaties data en documenten van grote industriële projecten. Hierdoor wordt het risico op dataverlies beperkt en wordt maximale security gegarandeerd. Het bedrijf heeft 60 mensen in dienst verdeeld over vier kantoren in Nederland, Rusland, Maleisië en de Verenigde Arabische Emiraten.

Eerder dit jaar ging Assai op zoek naar een managed service provider die kan meegroeien met de ambities van het softwarebedrijf. Zo gaat de uitbreiding naar een multicloud-aanpak op korte termijn een belangrijke rol spelen binnen Assai, waarbij naast Microsoft Azure ook wordt gekeken naar AWS en Google Cloud. Ervaring van de nieuwe cloudpartner met de verschillende hyperscalers was een belangrijke vereiste.

Daarnaast was het aanbieden van proactieve monitoring op de Azure-cloud een nadrukkelijke wens van Assai. Op deze manier kunnen eventuele problemen binnen de cloudomgeving vroegtijdig worden gesignaleerd, zodat klanten hier geen hinder van ondervinden. Uiteindelijk werd Sentia gekozen uit zes partijen.

“Sentia heeft in korte tijd ruimschoots bewezen over de technische kennis en de flexibiliteit te beschikken die wij nodig hebben om onze groeiambities te realiseren” zegt Hans Kalf, Managing Director van Assai. “Maar wat misschien nog wel belangrijker is, zijn de mensen die Sentia maken tot wat het is. We werken samen met leuke en gedegen professionals die snappen wat wij willen en inspelen op onze wensen en behoeften. Dit belooft veel goeds voor de toekomst. Wij zien deze samenwerking dan ook met veel vertrouwen tegemoet.”

Edwin Kennedy, Chief Commercial Officer van Sentia Nederland: “Wij zijn blij en trots om zo’n innovatieve en internationale speler als Assai te mogen toevoegen aan ons portfolio. Ook wij voelen de connectie op persoonlijk niveau en weten dat we de (multicloud) kennis en kunde in huis hebben om Assai te laten slagen in haar ambities. Een goede match dus. We kijken uit naar de toekomst.”

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Sentia
Sentia is een Europese dienstverlener op het gebied van hybride cloud services en applicatiebeheer. Het bedrijf ontwerpt, ontwikkelt, beheert en monitort complexe bedrijfskritische applicatielandschappen in de (publieke) cloud om haar klanten te helpen een leidende positie in hun markt te veroveren. Als full-stack MSP is Sentia in staat om een hybride ‘Cloud Foundation’ te bieden voor elke applicatie in elke levenscyclus (Sentia is premium Azure, AWS en Google Cloud partner), om de volledige ‘Cloud Transformation’ van klanten te begeleiden, én met specialistische application performance monitoring (APM) uw IT omgeving te optimaliseren. Hiermee heeft Sentia een uniek portfolio om de digitale ambities van klanten te realiseren.
Meer over Sentia
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.