Ergotron introduceert nieuwe versie van zijn medische trolley CareFit™ Pro

De innovatieve medische trolley verbetert workflows in de zorg met een breed scala aan aanpasbare lades, accessoires en geavanceerd toegangsbeheer

| Ergotron | 2 min | 9 november 2021 15:05
Gewaardeerd
Copyright: Ergotron
Ergotron, wereldwijd aanbieder van ergonomische oplossingen die werkomgevingen en de interactie met technologie verbeteren, introduceert een nieuwe versie van zijn medische trolley CareFit™ Pro. De CareFit Pro is ontwikkeld om workflows toekomstbestendig te maken en het welzijn van zorgmedewerkers voorop te stellen, zodat zij patiënten gerichte zorg kunnen bieden. De CareFit Pro zet hiermee nieuwe normen op het gebied van ergonomisch ontwerp, veilige toegang en onderhoudseenvoud.

Vanwege de snelle veranderingen binnen zorgomgevingen zijn het comfort en de efficiëntie van zorgverleners belangrijker dan ooit. De medische trolley CareFit Pro speelt in op de behoeften van zorgverleners met een flexibel en open architectuurontwerp dat zich snel laat aanpassen aan de huidige en toekomstige workflows. De aanpasbare accessoires en nieuwe ladeconfiguraties van de CareFit Pro stroomlijnen dagelijkse taken en elimineren obstakels, zodat zorgverleners hun focus volledig kunnen richten op het verlenen van waardevolle patiëntenzorg.

“We vinden het geweldig om nog meer flexibiliteit en functionaliteit naar onze medische trolley CareFit Pro te brengen”, zegt Wilfred Noordam, Country Sales Manager Benelux bij Ergotron. “Zoals de afgelopen 18 maanden duidelijk hebben gemaakt kunnen de behoeften van zorgverleners snel veranderen. Deze oplossing is ontwikkeld met het oog op gebruiksgemak en optimale aanpasbaarheid aan de huidige en toekomstige behoeften op het gebied van workflows en mobiliteit.”

De nieuwe CareFit Pro biedt geïntegreerde software voor cloudgebaseerd beheer van het park van medische trolleys, het verbeteren van de uptime en het terugdringen van zorgen over het wegvallen van de stroomvoorziening. Andere voordelen zijn onder meer:
  • Efficiënte workflows: De aanpasbaarheid van onder meer de lades en verlichting stroomlijnt de dagelijkse taken.
  • Ergonomisch werken: De trolley biedt aanpassingsmogelijkheden voor zittend en staand werken ten behoeve van comfortabele documentatie.
  • Bevordert de uptime: Dankzij mogelijkheden voor beheer op afstand van alle trolleys is het mogelijk om de toegang tot lades te monitoren, de batterijstatus te raadplegen en het onderhoud te vereenvoudigen.
  • Verbeterde beveiliging: Alle medicijnen blijven veilig dankzij de inzet van Imprivata® Identity Access Management voor het openen en vergrendelen van lades.
  • Professionele kwaliteit: Ontwikkeld met het oog op duurzaamheid en getest op basis van brancheleidende testprocedures.
  • Langetermijninvestering: De trolley kan worden aangepast aan toekomstige workflows dankzij de mogelijkheid om naar behoefte lades en accessoires toe te voegen.

De medische trolley CareFit Pro is wereldwijd verkrijgbaar via resellers.

Hoe vind je dit artikel?


Waardering: Uitstekend (1 rating).

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Tags
Ergotron
Over Ergotron
Ergotron, een wereldwijd bedrijf dat zich richt op het verbeteren van de manier waarop mensen werken, leren, spelen en voor anderen zorgen. Ergotron-apparaten kunnen ze het welzijn van werken met computers verbeteren, de productiviteit op de werkplek verbeteren en helpen bij het creëren van efficiëntie van bedrijfsprocessen.
Meer over Ergotron
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.