Stellar Cyber's Open XDR versterkt beveiliging voor Barracuda-gebruikers

Integratie met Barracuda-oplossingen vergroot waarde voor klanten, met één platform voor verzamelen, detecteren, correleren en respons

| Stellar Cyber | 3 min | 9 november 2021 15:12
Copyright: Stellar Cyber
Stellar Cyber, specialist in Open XDR en het toonaangevende next-gen platform voor securityoperaties, heeft zijn securityplatform heeft geïntegreerd met Barracuda CloudGen Firewall, Barracuda Web Application Firewall, en Barracuda Total Email Protection. Dit betekent klanten en prospects van managed security serviceproviders (MSSP) verbeteringen op het gebied van inzicht, geautomatiseerde correlatie van incidenten, het actief speuren naar dreigingen en herstel na een incident.

“Onze klanten weten dat Barracuda de beste security oplossingen biedt voor e-mail, het netwerk en webapplicaties. Als het gaat om de verdediging tegen de geavanceerde cyberdreigingen van vandaag, zoals ransomware en datalekken, zijn ze op zoek naar compleet inzicht en naar automatisering", zegt Fleming Shi, CTO bij Barracuda Networks. "We bieden al Barracuda SKOUT Managed XDR, dat geoptimaliseerd is voor onze MSP-klanten. Deze nieuwe integratie met Stellar Cyber ​​geeft onze zakelijke klanten een compleet beeld van hun infrastructuur en biedt mogelijkheden om de respons op incidenten op aanvallen in real-time te coördineren.”

Het Stellar Cyber-platform integreert XDR Kill Chain en door AI gestuurde correlatie van gedetecteerde dreigingen en waarschuwingen door middel van automatisch gegenereerde incidentmeldingen. Alles in een gebruiksvriendelijk dashboard dat een overzicht biedt van de complete infrastructuur. Zo weten security analisten precies wat ze moeten onderzoeken. Bovendien is het dankzij de ingebouwde multi-tenantfuncties van Stellar Cyber​ voor Barracuda's MSSP-partners makkelijker dan ooit om SOC-as-a-service diensten aan te bieden.

“Met de integratie van ons op Open XDR en AI gebaseerde security platform met de populaire oplossingen van Barracuda, bieden we klanten meer inzicht en nieuwe SOC-mogelijkheden, zoals correlatie van dreigingsanalyses, het opsporen van dreigingen en geautomatiseerd herstel”, zegt Paul Jespersen, Senior Vice President of Global Business Development bij Stellar Cyber: “Ons platform verzamelt en verwerkt gegevens van alle bestaande security tools en presenteert alle informatie via één dashboard dat security dreigingen identificeert en daar prioriteiten aan toekent, van individuele waarschuwingen tot geavanceerde incidenten en complete overzichten van het verloop van een aanval, op een manier die de efficiëntie van SOC-operaties optimaliseert.”

Met ransomwarebescherming als voorbeeld zijn hier enkele voordelen van de integratie:
  • Signalen en waarschuwingen van Barracuda Total Email Protection komen beschikbaar binnen Stellar Cyber. Dit biedt inzicht in phishing- en merkkapingaanvallen die bedoeld zijn om om logingegevens te verzamelen.
  • Als iemand op een phishing-link klikt, stopt Barracuda CloudGen Firewall het verkeer naar de site van de aanvaller en markeert het doelwit voor andere pogingen.
  • Netwerk- en applicatie-infrastructuur worden voortdurend bestookt met inbraak- en toegangspogingen, vooral met gestolen inloggegevens. Met signalen van Barracuda CloudGen Firewall en Barracuda Web Application Firewall worden deze pogingen door Stellar Cyber onmiddellijk gesignaleerd en tegengehouden.
Barracuda werkt aan diepere en bredere integraties met Open XDR-platforms zoals Stellar Cyber. Barracuda-klanten kunnen zo ransomware beter tegenhouden en aanvallers voor blijven die inloggegevens proberen te stelen of accounts proberen over te nemen.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Stellar Cyber
Het Open XDR-platform van Stellar Cyber biedt ‘Everything Detection and Response’, door gegevens van alle tools te integreren, waarschuwingen automatisch te correleren aan incidenten over het hele aanvalsoppervlak, minder en betrouwbaardere incidenten te genereren en automatisch op dreigingen te reageren via AI en machine learning. De XDR Kill Chain, die volledig compatibel is met het MITRE ATT&CK-framework, is ontworpen om elk aspect van moderne aanvallen te karakteriseren, terwijl het toch intuïtief blijft. Dit vermindert het bedrijfsrisico door vroegtijdige en nauwkeurige identificatie en herstel van alle aanvalsactiviteiten, terwijl de kosten worden verlaagd, investeringen in bestaande tools worden beschermd en de productiviteit van analisten wordt versneld. Doorgaans levert het platform een 8X verbetering in MTTD en een 20X verbetering in MTTR.
Meer over Stellar Cyber
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.