Check Point voor de 22ste keer leider in de categorie “network firewalls” van het Gartner Magic Quadrant

Check Point wordt geprezen voor zijn innovatie, uitvoering en securityportfolio voor on-prem, cloud en hybride netwerken

| Checkpoint Systems | 1 min | 9 november 2021 15:20
Afbeelding: Magic Quadrant for Network Firewalls 2021 | Copyright: Gartner
Check Point Software Technologies, wereldwijd leider in cybersecurity-oplossingen, kondigt aan dat het verkozen is als leider in de categorie “network firewalls” van het Gartner Magic Quadrant. Het is de 22ste keer dat het bedrijf deze titel krijgt. Gartner baseert zich onder andere op klantenreviews en een diepgaande analyse van de vendor en zijn product.

“Naarmate de aanvallen complexer worden, evolueert Check Point mee op vlak van threat intelligence, policy management en innovatie van de security-architectuur, zoals onze oplossing Maestro Hyperscale”, vertelt Itai Greenberg, VP of Product Management bij Check Point. “Deze erkenning versterkt onze positie als leider in hybride datacenter security-architectuur. Het laat bedrijven toe hun security snel op te schalen in de cloud en on-prem met een gecentraliseerd beheer."

De Infinity Architecture van Check Point is de eerste alles-in-één security-architectuur waar netwerken, cloud, endpoints, mobile en IoT samenkomen voor de hoogste bescherming tegen cyberaanvallen. Centraal in Check Points bedreigingspreventie staat ThreatCloud, ’s werelds krachtigste threat intelligence netwerk.

“Check Point is een mooi voorbeeld van innovatie waar AI en security samenkomen. Vooral voor phishing kan dit een uitdaging zijn, en Check Point doet dat met brio”, aldus Gartner. Check Point wordt in het bijzonder geprezen voor zijn geavanceerde security-architectuur, zijn breed productportfolio en de klantentevredenheid. Check Point beveiligt wereldwijd meer dan 100.000 ondernemingen en 90 procent van de Fortune 500-bedrijven.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Checkpoint Systems
Als onderdeel van CCL Industries is Checkpoint Systems de enige leverancier van verticaal geïntegreerde RF/RFID-oplossingen voor de retail. Terwijl de vraag van de consument door de technologie buitengewoon snel toeneemt, levert Checkpoint intelligente oplossingen, waardoor de retailomgeving altijd en overal helder en efficiënt is. Door een uniek aanbod van software, hardware, labels, tags en aangesloten cloud-gebaseerde oplossingen optimaliseert Checkpoint retailactiviteiten en efficiency dankzij intuïtieve realtimegegevens in heel de distributieketen en in de winkels. Dit leidt tot een hogere winstgevendheid en een waardevollere klantervaring. De intelligente retailoplossingen van Checkpoint zijn het resultaat van 50 jaar expertise op het gebied van radiofrequentietechnologie, innovatieve diefstal- en dervingpreventie-oplossingen, toonaangevende software, RFID-hardware en uitgebreide labelmogelijkheden om artikelen van bron tot schap te identificeren, te beveiligen en te traceren.
Meer over Checkpoint Systems
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.