BlackBerry breidt mogelijkheden EPP en EDR uit met verbeterd CylancePROTECT® en CylanceOPTICS®

| BlackBerry | 1 min | 25 februari 2020 21:12
Copyright: BlackBerry
BlackBerry Limited kondigt vandaag nieuwe productverbeteringen aan voor het endpoint-beschermingsplatform (EPP) en de endpoint-detectie en -responsonderdelen (EDR) van het BlackBerry Spark®-platform. Met de lancering van CylanceOPTICS® v2.4 zijn de belangrijkste verbeteringen onder meer de single-agent uitrol, op maat gemaakte toegangscontroles op basis van functies en het sneller kunnen onderzoeken van incidenten.

BlackBerry vermindert de risico's van dreigingen op cybersecuritygebied proactief dankzij een uniforme endpoint security (UES)-laag die samen kan werken met BlackBerry® UEM om zero trust security te leveren. De eenvoudige, single-agent toepassing wordt beheerd vanuit een centrale beheerconsole. Hierdoor kunnen bedrijven makkelijk zowel EPP-mogelijkheden met CylancePROTECT als EDR-mogelijkheden met CylanceOPTICS inzetten, en zo maximaal profiteren van hun beveiligingsinvestering.

"De toevoeging van op maat gemaakte, functie gebaseerde toegangscontroles aan BlackBerry’s endpoint-bescherming vermindert de risico’s van het tot in detail definiëren en afdwingen van administratieve machtigingen op basis van functies binnen een organisatie", zegt Michael Suby, Research Vice President, Security and Trust Products bij IDC. "Beveiligingsteams kunnen gebruikers nu beperken tot het gebruik van de functies die zij nodig hebben voor het uitvoeren van hun werk."

CylanceOPTICS breidt de dreigingspreventie die CylancePROTECT biedt uit met behulp van AI, om zo grootschalige beveiligingsincidenten te herkennen en te voorkomen. BlackBerry-klanten profiteren nu van de toegenomen flexibiliteit van de zoekparameters, de afstemming op het MITRE ATT&CK Framework en de uitgebreide geautomatiseerde respons via CAE-regels.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Over BlackBerry

BlackBerry (NYSE: BB en TSX: BB) levert betrouwbare beveiligingssoftware en -diensten. Het bedrijf biedt organisaties en overheidsinstellingen de technologie die ze nodig hebben om het Internet of Things te beveiligen. Gevestigd in Waterloo, Ontario, zet het bedrijf zich in voor veiligheid, cybersecurity en dataprivacy. Daarnaast is BlackBerry voorloper op belangrijke gebieden zoals kunstmatige intelligentie, endpointsecurity en -management, encryptie en geïntegreerde systemen.
Meer over BlackBerry

Disclaimer

Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191029224512.jpg
Het no-nonsense internetbureau
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.