Cisco vereenvoudigt het inkoopprogramma voor software en diensten

Nieuw Enterprise Agreement (EA) vereenvoudigt de koop, verkoop en het beheer van Cisco-software en -diensten voor partners en klanten

| Cisco | 3 min | 10 november 2021 9:49
Cisco kondigt tijdens Partner Summit een nieuw Enterprise Agreement (EA) aan en vereenvoudigt hiermee de koop, verkoop en het beheer van Cisco-software en -diensten voor partners en klanten. De eenmalige overeenkomst vergroot de toegang tot Cisco's portfolio en oplossingen, biedt voorspelbare kosten, meer keuze en meer flexibiliteit voor organisaties die hun digitale transformatie willen versnellen.

"Cisco's nieuwe Enterprise Agreement geeft onze klanten en partners een krachtige, eenvoudige en uiterst flexibele manier om onze softwareproducten te kopen en te gebruiken", zegt Gerri Elliott, EVP, Chief Customer and Partner Officer. "Ons ongelooflijke partnerecosysteem heeft al een softwarebedrijf opgebouwd dat vele miljarden dollars waard is, maar we zijn duidelijk nog maar net begonnen. Innovaties die ons de mogelijkheid bieden investeringen binnen het portfolio te verschuiven, zullen ons helpen onze klanten beter van dienst te zijn, verder te gaan in onze bedrijfstransformatie en een hogere winstgevendheid voor onze partners te realiseren."

Minder administratie. Meer resultaten.

Het nieuwe Cisco Enterprise Agreement is een onderdeel van Cisco's voortdurende transformatie en de toewijding aan het ondersteunen van de winstgevendheid van partners, evenals het stroomlijnen van de klantervaring. Nu al hebben meer dan 10.000 klanten software & diensten afgenomen via het Cisco Enterprise Agreement. De nieuwe Cisco EA biedt drie belangrijke voordelen voor klanten en partners:
  1. Vereenvoudigde toegang tot verschillende portefeuilles - Naarmate organisaties meer innovatieve technologieën invoeren, worden ze geconfronteerd met de uitdaging om verschillende licentieovereenkomsten te beheren. Cisco's nieuwe EA vereenvoudigt de ervaring met één set voorwaarden voor vijf portefeuilles (Applications Infrastructure, Networking Infrastructure, Collaboration, Security, en Services), een lagere minimumbestedingsdrempel en de mogelijkheid om meerdere partners in één overeenkomst te combineren.
  2. Meer financiële flexibiliteit - Organisaties die te maken hebben met steeds complexere IT-omgevingen zijn op zoek naar nieuwe software en diensten zonder onverwachte bijkomende kosten. Het nieuwe Cisco Enterprise Agreement laat klanten van Cisco Networking profiteren van Value Shift - een functie waarmee ze gecommitteerde uitgaven kunnen verschuiven tussen Cisco DNA-software en Meraki-software en laat organisaties snel licenties activeren en inzetten wat nodig is, wanneer dat nodig is. De nieuwe True Forward-functie past toekomstige factureringscycli aan nieuwe gebruiksniveaus aan, en de Cisco Enterprise Agreement Pay laat klanten gratis gebruik maken van gespreide betalingsopties voor bepaalde EA’s en a-la-carte software. De aanvullende financieringsoptie beperkt het krediet- en valutarisico voor Cisco-partners, biedt facturering en inning via Cisco Capital en zorgt ervoor dat partners betaald worden bij aanvang van het contract van een klant.
  3. Grotere bedrijfsflexibiliteit - Het beheren en updaten van software is voor grote organisaties van oudsher complex en tijdrovend. Het nieuwe Cisco Enterprise Agreement vergroot de toegang tot innovatieve technologie zonder een verbintenis voor de hele onderneming en stroomlijnt licentie-aankopen. Hierdoor biedt het een eenvoudige administratie met één plaats voor het bekijken, beheren en vernieuwen van licenties.

"Cisco's nieuwe Enterprise Agreement stelt klanten en partners in staat om hun contracten efficiënter te beoordelen, waardoor ze minder tijd hoeven te besteden aan administratieve taken en meer tijd kunnen besteden aan het runnen van hun bedrijf," aldus Leslie Rosenberg, VP, Network Life Cycle and Infrastructure bij IDC. "Waar klanten en partners voorheen meerdere EA's moesten beheren, hebben ze nu één inkoopovereenkomst die Cisco's portfolio's omspant."

De nieuwe Cisco EA is momenteel beschikbaar via selecte partners en wordt begin 2022 uitgebreid. De huidige Enterprise Agreement-programma's blijven beschikbaar voor klanten en partners terwijl de overgang naar de nieuwe Cisco EA plaatsvindt in de eerste helft van 2022.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Tags
Cisco
Over Cisco
Cisco (NASDAQ: CSCO) is wereldwijd leider in IT en helpt organisaties optimaal gebruik te maken van de kansen van morgen, door te laten zien wat er mogelijk is door zaken te verbinden die voorheen niet verbonden waren.
Cisco en het Cisco-logo zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van Cisco en/of zijn dochterondernemingen in de VS en andere landen. Een lijst met handelsmerken van Cisco is te vinden op www.cisco.com/go/trademarks. Genoemde handelsmerken van derden zijn het eigendom van hun respectievelijke eigenaren. Het gebruik van het woord partner impliceert geen partnerschapsrelatie tussen Cisco en een ander bedrijf.
Meer over Cisco
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.