Cisco benoemt Avit tot Collaboration Partner of the Year en Enterprise Networks & Cloud Partner of the Year 2021

Award erkenning voor de meest strategische en succesvolle Cisco-partners van Nederland

| Cisco | 2 min | 10 november 2021 10:07
Copyright: Avit
Netwerk integrator en managed service provider Avit Group is door Cisco Nederland benoemd tot Collaboration Partner of the Year en Enterprise Networks & Cloud Partner of the Year 2021. Dit gebeurde tijdens een virtuele huldigingsceremonie op donderdag 4 november jl. De awards zijn een erkenning voor de meest strategische en succesvolle Cisco-partner van Nederland op deze marktsegmenten.

Avit heeft de afgelopen jaren zijn positie als managed service provider voor Enterprise Networking en Cloud verder versterkt. Er is bijvoorbeeld meer geïnvesteerd in kennis en ervaring op het gebied van SD-WAN en cloudtechnologie. Daarnaast heeft Avit zijn collaboration oplossingen doorontwikkeld. Dit blijkt van grote waarde te zijn nu organisaties voor de uitdaging staan een veilige mix te realiseren van op afstand en op kantoor werken. Een goed voorbeeld is de Video Consult oplossing, die onder andere is gebaseerd op Cisco's Webex. De Cisco awards voor Collaboration Partner of the Year 2021 en Enterprise Networks & Cloud Partner of the Year 2021 zijn dan ook een terechte erkenning voor de inspanningen van Avit in het recente verleden.

Ieder jaar reikt Cisco in Nederland awards uit aan de partners die een grote groei hebben gerealiseerd op bepaalde gebieden of die zich op een andere manier hebben onderscheiden. Avit hoorde dit jaar opnieuw tot dit selecte gezelschap Cisco-partners. “We zijn ontzettend trots op alle partners waar wij mee samenwerken. Onze partners zijn een belangrijke steunpilaar voor Cisco,” zegt Daan de Groot, Head of Partner Organization Netherlands.

“Avit is de terechte winnaar van niet één, maar twee Cisco Partner Awards. Deze onderscheidingen onderstrepen de verbondenheid van Avit met Cisco en zijn een erkenning van de grote groei die Avit heeft gerealiseerd. Verder valt op dat Avit volop heeft geïnvesteerd in Cisco technologie, talloze organisaties heeft voorzien van Cisco Collaboration oplossingen én een geweldig nieuw product heeft ontwikkeld om digitale video consults plezieriger te maken. De verdiende winnaar van deze twee awards.”

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Cisco
Cisco (NASDAQ: CSCO) is wereldwijd leider in IT en helpt organisaties optimaal gebruik te maken van de kansen van morgen, door te laten zien wat er mogelijk is door zaken te verbinden die voorheen niet verbonden waren.
Cisco en het Cisco-logo zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van Cisco en/of zijn dochterondernemingen in de VS en andere landen. Een lijst met handelsmerken van Cisco is te vinden op www.cisco.com/go/trademarks. Genoemde handelsmerken van derden zijn het eigendom van hun respectievelijke eigenaren. Het gebruik van het woord partner impliceert geen partnerschapsrelatie tussen Cisco en een ander bedrijf.
Meer over Cisco
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.