BrainCreators en Unihorn verlengen samenwerking om digitale weginspecteur INSPECH verder in de markt te zetten

Dankzij lange termijn samenwerking kan wegverharding nog sneller, kostenefficiënter en consistent worden geïnspecteerd

| BrainCreators | 2 min | 10 november 2021 12:06
Copyright: BrainCreators
BrainCreators, de innovatieve specialist op het gebied van digitale inspecteurs op basis van AI technologie, en Unihorn, een innovatief adviesbureau op het gebied van infrastructuur, kondigen vandaag aan dat ze hun samenwerking met drie jaar hebben verlengd om met hun intelligente digitale weginspecteur INSPECH de markt voor wegverharding en markering te veroveren.

INSPECH is een digitale inspecteur die domeinkennis van een menselijke weginspecteur overneemt, zodat visuele weginspectie vergaand kan worden geautomatiseerd. De weg hoeft hierdoor niet meer handmatig te worden gecontroleerd waardoor inspecties van wegen consistent, sneller en veiliger kunnen worden uitgevoerd tegen lagere operationele kosten. Het doel van INSPECH is om repeterend handmatig werk tot een minimum terug te brengen, waardoor de verificatie alleen nog door een inspecteur hoeft worden uitgevoerd.

Om de detectie van veranderingen op de weg verder te verfijnen zullen Unihorn en BrainCreators de komende periode nog meer data gaan verzamelen. In de nabije toekomst zal INSPECH ook analyses kunnen vergelijken met de data die in eerdere jaren is verzameld, waardoor voorspellingen op het gebied van wegbeheersystematiek kunnen worden verfijnd. Organisaties kunnen hierdoor een betere planning maken, efficiënter budgetteren, risico gestuurd onderhoud inplannen en eventuele maatregelen prioriteren.

“Dankzij de samenwerking met BrainCreators hebben wij INSPECH succesvol in de markt kunnen zetten,” aldus Jeroen Bleeker, bedrijfsleider bij Unihorn. ”Het is voor ons dan ook een logische stap om het partnership met BrainCreators te verlengen en we kunnen niet wachten om INSPECH de komende jaren op basis van klant input breder in de markt te zetten.”

“Wij zijn erg blij met de verlenging omdat we met hulp van Unihorn INSPECH succesvol naar de Nederlandse markt kunnen brengen. Zonder de waardevolle domeinkennis van Unihorn zou dit erg lastig zijn,” aldus Glenn Brouwer, Co-founder en CRO van BrainCreators.

“Het afgelopen jaar is er zowel nationaal als internationaal veel vraag geweest naar de services van INSPECH, waardoor er ook meer nieuwe data is verzameld. De komende drie jaar kunnen wij deze data gaan vergelijken met nieuwe data waardoor we voorspellingen op het gebied van wegbeheersystematiek kunnen verfijnen. Hierdoor kunnen gebruikers hun meerjarenplanningen verbeteren.”

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over BrainCreators
BrainCreators is de specialist in digitale inspecteurs, die inzetbaar zijn voor de automatische inspectie van ruimten, objecten en oppervlakten. Digitale inspecteurs zijn software as a service oplossingen, die inspectiewerk sneller, goedkoper, consistent en veiliger maken door menselijke experts te ontlasten. Elke digitale inspecteur kloont de kennis van een menselijke expert en maakt de toepassing ervan eindeloos schaalbaar.
Meer over BrainCreators
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.