Dataiku beschikbaar op Google Cloud Marketplace

Klanten kunnen nu profiteren van vereenvoudigde inkoop- en implementatie

| Dataiku | 2 min | 11 november 2021 15:14
Copyright: Dataiku
Dataiku, het platform voor ‘Everyday AI’, is vanaf nu beschikbaar op de Google Cloud Marketplace. Klanten kunnen nu profiteren van de vereenvoudigde inkoop- en implementatie die Google Cloud Marketplace biedt, zoals het opnemen van Dataiku op hun Google Cloud-factuur. Wanneer klanten Dataiku via de Google Cloud Marketplace aanschaffen, stelt dit hun in staat om deze uitgaven mee te tellen voor hun Google Cloud-verbruik verplichting en om Google Cloud-credits te gebruiken bij de aankoop. Hierdoor kunnen klanten snel profiteren van Dataiku's mogelijkheden op het gebied van kunstmatige intelligentie en analytics.

Met dit nieuwe aanbod kunnen bedrijven Dataiku op Google Cloud gebruiken en beginnen met het visualiseren, transformeren en analyseren van datasets door AI-toepassingen te bouwen. Dit stelt bedrijven in elke branche in staat om AI-applicaties te bouwen en in te zetten voor verbeterde service aan klanten, AI-analyses, backoffice-automatisering, operationele verbeteringen, betere werknemers- en klantervaringen en meer.

"We zetten ons in om organisaties te helpen de bedrijfswaarde van AI op schaal te realiseren, en de lancering op de Google Cloud Marketplace geeft ons een nieuwe weg om dat te doen", zegt David Tharpe, SVP Ecosystem and Alliances bij Dataiku. "Deze samenwerking zal meer bedrijven in staat stellen om hun AI-projecten naadloos te schalen en uitzonderlijke resultaten te behalen.”

Dataiku's AI-platform beschikt over native verbindingen met Google Cloud-opslag en AI-clouddiensten. Klanten van Dataiku kunnen overal en op elke schaal verbinding maken met Google Cloud en hun gegevens opslaan en verwerken. Ze kunnen ook profiteren van Dataiku's unieke push-down uitvoering om toegang te krijgen tot Google Cloud's elastisch schaalbare compute-diensten, waarbij ze alleen betalen voor wat ze nodig hebben. Coders en clickers zullen meer bedrijfswaarde halen uit AI doordat ze toegang hebben tot één platform met AI-diensten zoals Natural Language en Google Cloud Vision voor objectdetectie, sentiment analyse, contentmanagement en meer.

"Organisaties hebben vandaag de dag AI- en analytics-oplossingen nodig waarmee projecten op schaal kunnen worden gebouwd en opgeleverd", zegt Manvinder Singh, Director Technology Partnerships bij Google Cloud. "We zijn blij dat Dataiku toetreedt tot de Google Cloud Marketplace, zodat klanten Dataiku kunnen gebruiken samen met de eenvoud en het gebruiksgemak van de one-stop-shopping omgeving van de Google Cloud Marketplace."

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Dataiku
Dataiku is het gecentraliseerde platform dat het gebruik van data science, machine learning en AI in organisaties democratiseert. Met Dataiku hebben zij alles wat nodig is om de hele ‘datareis’ af te leggen, van datapreparatie tot grootschalige analytics en enterprise BI. Het platform van Dataiku zorgt ervoor dat data-experts en andere professionals kunnen samenwerken en biedt best practices voor - en shortcuts naar - het implementeren en beheren van machine learning- en AI-projecten. Door dit alles samen te brengen in een gecentraliseerde en gecontroleerde omgeving is Dataiku de katalysator voor datagedreven organisaties.
Meer over Dataiku
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.