Boomi deelt visie op hyperautomatisering tijdens Out of This World

Boomi zet de sector in de hoogste versnelling naar een toekomst van connectiviteit

| Boomi | 3 min | 11 november 2021 16:04
Copyright: Boomi
Boomi™, toonaangevend in intelligente connectiviteit en automatisering, heeft vandaag tijdens Out of This World 2021 (OOTW), het jaarlijkse klant-evenement van Boomi , zijn visie gedeeld op hyperautomatisering en op de toekomst van de sector, en deed bovendien belangrijke productaankondigingen. Als onbetwiste leider in het segment en dankzij de focus op zakelijke groei, zet Boomi de sector in de hoogste versnelling naar een toekomst van connectiviteit en automatisering. Het bedrijf heeft tot nu toe meer dan 189.000 unieke eindgebruikers aangesloten en heeft ruim 18.000 klanten die maandelijks meer dan 4,8 miljard integraties verwerken op het revolutionaire Boomi AtomSphere™ Platform.

Tijdens zijn keynote speech ging Boomi CEO Chris McNabb in op de dringende behoefte aan connectiviteit en automatisering om geïntegreerde ervaringen mogelijk te maken - een visie die Boomi eind 2020 deelde. Geïntegreerde ervaringen zijn de werkelijk verbonden ervaringen waarmee organisaties hun strategisch voordeel, klantloyaliteit en -tevredenheid kunnen versterken. Die zijn alleen mogelijk als een organisatie in staat is om iedereen direct met alles te verbinden. Toch is integratie nog steeds een van de grootste uitdagingen voor IT-leiders bij hun cloudstrategie. Uit een wereldwijd onderzoek van Boomi blijkt dat 55% van de organisaties moeite heeft om snel genoeg te moderniseren, transformeren en innoveren. Als volgende stap in het versnellen van innovatie trapt Boomi het gaspedaal verder in voor de toekomst van hypergeautomatiseerde bedrijven.

"De noodzaak om enorme hoeveelheden data, applicaties, mensen en dingen met elkaar te verbinden is groter dan ooit, omdat organisaties blijven versnellen in de race om te moderniseren en naadloos geïntegreerde ervaringen te leveren", aldus McNabb. "Boomi biedt oplossingen voor een aantal van de belangrijkste zakelijke issues van tegenwoordig en zorgt voor een revolutie in de manier waarop organisaties integraties versnellen, datasilo's afbreken, workflows automatiseren en iedereen met alles verbinden, overal. Hyperautomatisering is de volgende stap in die ontwikkeling. Wij innoveren nu, zodat organisaties kunnen innoveren voor morgen."

De elementen van hyperautomatisering gaan verder dan traditionele workflowautomatisering. Die omvatten artificial intelligence en machine learning (AI/ML), gestructureerde procesafstemming, automatisering via businessregels, ‘event-driven’ automatisering, de belangrijkste elementen van integratiePlatform-as-a-service (iPaaS), gerobotiseerde procesautomatisering (RPA) en meer. Tijdens Out of This World kondigde Ed Macosky, Head of Product bij Boomi, nieuwe producten en services aan die de hyperautomatisering-visie van Boomi ondersteunen, zoals:
 • Nieuw: Boomi Event Streams - Organisaties hebben te maken met een enorme toename van systemen en apparaten die ze met elkaar moeten verbinden – en met een enorme hoeveelheid informatie die heen en weer stroomt. Boomi biedt een nieuwe, geïntegreerde event-driven architecture (EDA) service - Boomi Event Streams.
  • Deze nieuwe service integreert de ‘event based’ data volledig. Dat zorgt voor ongekende snelheid, flexibiliteit en schaalbaarheid op elke hybride IT-omgeving - ongeacht de complexiteit. Voor klanten betekent het dat bouwen en schalen minuten kost in plaats van dagen.
  • Het biedt een robuuste, ontkoppelde streamingarchitectuur die enorme doorvoer- en prestatieniveaus mogelijk maakt, in combinatie met externe connectiviteit, berichtzekerheid en hoge beschikbaarheid.
 • Nieuw: Discover-catalogus - Boomi Discover biedt een bibliotheek aan oplossingen die direct in het Boomi platform-account van een organisatie worden geïnstalleerd, waarmee klanten snel en eenvoudig het Boomi platform kunnen gebruiken en zo een voorsprong in innovatie krijgen. Zo vereenvoudigt Boomi de mogelijkheid van klanten om automatisch verbindingen te maken met kant-en-klare oplossingen die zonder aanpassingen ingezet kunnen worden of op maat gemaakt kunnen worden voor specifieke doelen.
 • API updates
  • Nieuwe API voor persoonlijke, identificeerbare informatie: Deze PII API kijkt naar de Boomi configuratie van klanten en identificeert en classificeert gevoelige data en de applicaties die die data gebruiken.
  • Verbeterde Listen-API: Met deze API kunnen klanten meer op event-gebaseerde functies inzetten voor alle integratieconstructies.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Boomi
Boomi verbindt alles en iedereen direct middels ons open, geïntegreerde en intelligente cloudplatform. Wereldwijd vertrouwen klanten op Boomi vanwege de snelheid, het gebruiksgemak en de lage Total Cost of Ownership. De visie van Boomi, als pionier op het gebied van de intelligente toepassing van data, is dat het klanten en partners snel en eenvoudig mogelijk wil maken data te ontdekken, te beheren en te orkestreren, en applicaties, processen en mensen met elkaar te verbinden voor betere en snellere resultaten.
Boomi Inc., Boomi, het ‘B’ logo, Atom, AtomSphere en Molecule zijn handelsmerken van Boomi Inc. of haar dochterondernemingen. Alle rechten voorbehouden. Andere namen of merken kunnen handelsmerken zijn van hun respectievelijke eigenaren.
Meer over Boomi
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.