TCS stelt Joris van Dongen aan als onderdeel van het European Consulting Leadership-team

Van Dongen brengt ruim 25 jaar ervaring in de financiële dienstverlening, het verzekeringendomein en bankwezen mee

| TCS | 1 min | 11 november 2021 18:48
Afbeelding: Joris van Dongen, Financial Services Management Consulting Partner voor Noord-West/Zuid-Europa | Copyright: TCS
Tata Consultancy Services (TCS) Tata Consultancy Services kondigt de aanstelling van Joris van Dongen aan als Financial Services Management Consulting Partner voor Noord-West/Zuid-Europa. In zijn nieuwe rol zal hij gestationeerd zijn in Nederland en deel uitmaken van het European Consulting Leadership-team van TCS. Van Dongen brengt ruim 25 jaar ervaring in de financiële dienstverlening, het verzekeringendomein en bankwezen met zich mee. Deze diepgaande kennis en ervaring binnen de Europese markt in combinatie met zijn standvastige toewijding aan mensen en klantgerichtheid binnen een sector die gedreven wordt door technologie en economie, ziet TCS als een mooie aanvulling op het team. Van Dongen’s specialiteiten liggen onder meer in het leveren van complexe consulting opdrachten zoals voor banken na een fusie, het definiëren van digitale
strategieën en ambities voor klanten en de feilloze IT-integratie van grote financiële instellingen. TCS kijkt er naar uit om te zien wat de komst van een lokale sectorleider als Van Dongen het bedrijf de komende tijd zal gaan brengen.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Tags
TCS
Over TCS
Klanten helpen bij het creëren van de toekomst. TCS combineert technische expertise en business intelligence om verandering te stimuleren en resultaten te boeken.
Meer over TCS
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.