Enovacom lanceert de Enovacom Patient Link-oplossing

Om de digitalisering van het patiëntentraject te versnellen

| Enovacom | 2 min | 11 november 2021 19:38
Gewaardeerd
  • Enovacom Patient Link, een applicatie waarmee zorginstellingen de band met hun patiënten tijdens administratieve en medische processen kunnen versterken is gelanceerd op de Santexpo beurs.
  • Met deze lancering bevestigt Enovacom haar nieuwe ambitie om zorginstellingen en patiënten te ondersteunen bij het maximaliseren van de tijd die aan zorg wordt besteed
Als expert in zorggegevens en leider op het gebied van medische interoperabiliteit ondersteunt Enovacom, dochteronderneming van Orange Business Services, sinds 2018 zorginstellingen bij de digitale transformatie van hun informatiesystemen.

De nieuwe patiëntgerichte oplossing van Enovacom centraliseert en benut zorggegevens veilig in één enkele applicatie. Enovacom Patient Link faciliteert administratieve formaliteiten en de digitale relatie met patiënten, en kan worden gebruikt om alle zorgtrajecten te beheren. De oplossing biedt interoperabiliteit en stelt de verschillende zorginstellingen in staat zorggegevens van patiënten veilig te delen vóór, tijdens en na hun opname.

De oplossing is nu al beschikbaar in Frankrijk en zal in 2022 in meer landen worden aangeboden.

Een innovatieve digitale oplossing voor patiëntenzorg

Zorginstellingen beschikken over een totaalbeeld van hun activiteiten, een 360°-beeld van de patiënt, gecontextualiseerde informatie, hulp bij identiteitsbewaking en procesautomatisering in een gebruiksvriendelijke en veilige oplossing.

De Enovacom Patient Link-oplossing is gebaseerd op het Enovacom datawarehouse voor de gezondheidszorg dat zorggegevens structureert en benut voor toekomstig gebruik.

Dit nieuwe initiatief versterkt de strategische positie van Orange Business Services als vertrouwde partner in de digitale transformatie van e-healthcare.

"Als toonaangevende speler op het gebied van e-healthcare zijn wij van mening dat de relatie tussen patiënt en zorgverlener op een weloverwogen en eerlijke manier gedigitaliseerd moet worden. Het doel is een positieve impact te hebben op zowel het dagelijkse leven van medisch personeel als op de zorgervaring van patiënten, en daarbij gebruik te maken van gegevens. Voor Enovacom Patient Link hebben onze teams samengewerkt met alle spelers in de gezondheidszorg om een innovatieve en veilige oplossing te ontwerpen die het best aansluit bij hun behoeften", aldus Laurent Frigara, Deputy CEO van Enovacom.

Hoe vind je dit artikel?


Waardering: Goed (1 rating).

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Enovacom
Enovacom is in 2018 toegetreden tot Orange Business Services en consolideert sinds 1 oktober 2020 al zijn B2B-activiteiten in de gezondheidssector. Met haar experts biedt Enovacom e-health software en diensten om zorginstellingen te ondersteunen bij hun digitale transformatie. Dankzij de expertise van Orange Business Services op het gebied van netwerken, cyber, cloud, IoT, analytics en consulting kunnen ze zorgaanbieders ondersteunen tijdens het hele datatraject.  Enovacom is een belangrijke speler in projecten waarbij innovatie en samenwerking met het hele ecosysteem centraal staan om nieuwe diensten en use cases te ontwikkelen.
Meer over Enovacom
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.