Philips Monitors benoemd als CES 2022 Innovation Awards Honoree

Ontworpen om Xbox-fans de ultieme ervaring te bieden en zet een nieuwe standaard in gamingmonitoren voor next-gen consoles

| MMD | 2 min | 11 november 2021 19:47
Copyright: MMD
Philips Monitors kondigt vandaag aan dat het is uitgeroepen tot CES® 2022 Innovation Awards Honoree met de Philips Momentum 559M1RYV, de 55-inch Designed for Xbox Gaming Display. Het CES Innovation Awards-programma van dit jaar ontving een recordaantal van meer dan 1800 inzendingen. De aankondiging werd gedaan voorafgaand aan CES 2022, 's werelds meest invloedrijke technologie-evenement, dat van 5 tot 8 januari plaatsvindt in Las Vegas, NV en ook virtueel.

Het CES Innovation Awards-programma, eigendom van en geproduceerd door de Consumer Technology Association (CTA)®, is een jaarlijkse competitie ter ere van uitmuntend ontwerp en technologie in 27 productcategorieën voor consumententechnologie. Degenen met de hoogste beoordeling ontvangen de onderscheiding "Best of Innovation". Inzendingen werden beoordeeld op basis van innovatie, techniek en functionaliteit, stijl en design door een panel van deskundige juryleden, waaronder o.a. leden van de media, ontwerpers, en ingenieurs.

De Philips Momentum Designed for Xbox-gamingmonitor (559M1RYV) is ontworpen om Xbox-fans de ultieme ervaring te bieden en zet een nieuwe standaard in gamingmonitoren voor next-gen consoles. De toepassing van de nieuwe HDMI 2.1-specificatie maakt nu next-gen consolegaming mogelijk met 4K-resolutie, snellere 120 Hz verversingsfrequenties, HDR-ondersteuning met DisplayHDR 1000 en Always Low Latency voor ultraheldere en ultravloeiende gamingprestaties op een 55-inch (139,7 cm) scherm. De Philips Momentum 559M1RYV bevat een speciaal ontworpen soundbar van de technici van Bowers & Wilkins, een Brits luidsprekerbedrijf dat wereldwijd bekend staat om zijn innovatieve ontwerpen en geluidstechniek die de meeslepende game-ervaring compleet maken.

"We zijn erg trots en dankbaar dat we zijn uitgeroepen tot CES® Innovation Awards Honoree in de productcategorie Gaming", aldus Stefan Sommer, Director of Marketing & Business Management Europe bij MMD. "De Philips Momentum 559M1RYV toont ons leiderschap in het bieden van de soepelste en meest meeslepende gameplay voor consolegamers op next-gen consoles."

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over MMD
MMD-Monitors & Displays Holding BV ('MMD'), in Nederland geregistreerd, met hun hoofdkantoor in Amsterdam, is een volledige dochteronderneming van TPV Technology Limited ('TPV'), een van ’s werelds meest toonaangevende monitoren en LCD’s TV-fabrikanten.

MMD-monitoren en beeldschermen Holding B.V. (‘MMD’) verkoopt exclusief LCD-schermen van Philips wereldwijd. Door de Philips-merkbelofte te combineren met de productie-expertise van TPV op het gebied van displays, gebruikt MMD een snelle en gerichte aanpak om innovatieve producten op de markt te brengen.
Meer over MMD
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.