PinkRoccade Care sluit samenwerking met Permento voor faciliteren van leren op de werkplek

Het leren omgaan met en optimaal benutten van de digitale tools en middelen binnen een organisatie

| PinkRoccade Care | 3 min | 12 november 2021 12:50
Afbeelding: Erik Schilperoort (l.), Managing Director bij PinkRoccade Care en Wim van de Brug (r.), directeur en oprichter van Permento bij de ondertekening | Copyright: PinkRoccade Care
PinkRoccade Care heeft bekendgemaakt een samenwerking aan te gaan met Permento, leverancier van digitale oplossingen om de invoering van bedrijfsapplicaties te versnellen en het gebruik hiervan te vergroten. Permento helpt medewerkers bij het leren omgaan met en optimaal benutten van de digitale tools en middelen binnen hun organisatie. Hierdoor krijgen medewerkers individueel en op iedere locatie de juiste ondersteuning op het juiste moment in hun werkproces.

Permento biedt gebruikers van mijnCaress, het ECD van PinkRoccade Care, specifieke content voor gebruiksinstructies en trainingsmateriaal, zoals applicatie handleidingen, simulaties, leerplannen, doelgerichte workflow-begeleiding en proces- en taakondersteuning. De informatie wordt tijdens het zorgproces aangeboden, waardoor zorgmedewerkers dankzij het leren op de werkplek minder klassikale trainingen nodig hebben en doorlopend alle informatie online toegankelijk is. Voor zorginstellingen is het mede daardoor eenvoudiger om nieuwe functionaliteiten van mijnCaress en andere applicaties te implementeren.

Vergroten digitale adoptie

Erik Schilperoort, Managing Director bij PinkRoccade Care: “De samenwerking met Permento is een bekrachtiging van onze visie om samen de zorg simpeler te maken. Waar we normaliter met iedere major release nieuwe content leveren die zorgmedewerkers ondersteunt bij het gebruik van mijnCaress, hebben zij nu op ieder device toegang tot handige of zelfs essentiële learning content over bedrijfsapplicaties, procedures en werkprocessen. Hierdoor zijn zorginstellingen veel minder tijd kwijt aan trainingen of het opvragen van informatie over de nieuwe functionaliteiten, en blijft er meer tijd over voor het leveren van zorg.”

Wim van de Brug, directeur en oprichter van Permento: “Zorgorganisaties die gebruikmaken van mijnCaress worden door Permento ondersteund bij het optimaliseren van de digitale vaardigheid en de productiviteit van zorgmedewerkers. Leren wordt geïntegreerd in het dagelijks werk: relevante content op het moment dat je het nodig hebt en in de context van het werk. Hierdoor werken medewerkers autonomer en maken ze minder fouten doordat zij altijd direct de juiste informatie en virtuele ondersteuning bij de hand hebben. Bovendien biedt Permento ook de mogelijkheid om eigen content te schrijven, voor mijnCaress of andere applicaties.”

Ideale leeromgeving

De samenwerking is voortgekomen uit de wens van de Gebruikersvereniging mijnCaress om een ideale leeromgeving te creëren voor zorgmedewerkers, waar een zogeheten Digitaal Adoptie Platform centraal stond. Na een selectietraject werd Permento als de meeste geschikte oplossing gekozen, waarna er in 2020 en 2021 succesvolle pilots volgden bij onder andere SVRZ en Zorg in Oktober. Om ervoor te zorgen dat de zorgorganisaties na de implementatie ook direct het werkplekleren kunnen faciliteren is er in de tussentijd al een grote hoeveelheid content beschikbaar gemaakt door het Customer Care team van PinkRoccade Care en organisaties die betrokken waren bij de pilots.

Voor een selectie zorgorganisaties, waaronder SVRZ , gaat de implementatie dit jaar nog van start. Vanaf begin 2022 wordt Permento breed beschikbaar voor gebruikers van mijnCaress.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over PinkRoccade Care
PinkRoccade Healthcare levert softwareoplossingen en diensten voor de gezondheidszorg: care-organisaties (ouderen- en gehandicaptenzorg), GGZ-instellingen en aan ziekenhuizen. Maar ook organisaties buiten de zorg kunnen profiteren van een aantal van de oplossingen. Inspelen op en slim toepassen van technologische ontwikkelingen zijn de sleutel tot succes.
Meer over PinkRoccade Care
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.