Tim de Groot benoemd tot Territory Manager Benelux en Nordics bij Kaspersky

In deze rol overziet hij de sales en activiteiten in de BeNeLux en Nordics

| Kaspersky | 2 min | 15 november 2021 14:41
Afbeelding: Tim de Groot, Territory Manager Benelux en Nordics | Copyright: Kaspersky
Kaspersky heeft Tim de Groot benoemd tot Territory Manager Benelux en Nordics. In deze rol overziet hij de sales en activiteiten in België, Nederland, Luxemburg, Zweden, Denemarken, Noorwegen, Finland en IJsland. De Groot wordt daarbij ondersteund door een sterk team en samen richten zij zich op het realiseren van de groeidoelstellingen van het bedrijf. De sales- en marketingteams rapporteren rechtstreeks aan hem.

In zijn nieuwe functie is het De Groots doel om Kaspersky’s aanwezigheid in de channel in Scandinavië te vergroten, om een grotere voetafdruk te creëren in de Benelux voor Enterprise en om strategische partners te werven voor Kaspersky’s non-EPP-portfolio in beide regio’s. Een belangrijk onderdeel van zijn rol zal zijn om ervoor te zorgen dat alle segmenten van Kaspersky’s activiteiten in Noord-Europa – SMB, Enterprise en Tangible – in lijn zijn met de wereldwijde salesstrategie van het bedrijf.

De Groot werkt al vele jaren bij Kaspersky. Hij kwam in 2010 bij het team in Nederland, aanvankelijk als Online Sales Manager Benelux. Sindsdien heeft hij verschillende functies bekleed op het gebied van sales, marketing en e-commerce. In zijn laatste functie als Business Development Manager Benelux en Nordics was hij verantwoordelijk voor de business development en marketingactiviteiten van de regio's. Voordat hij bij Kaspersky in dienst trad, werkte De Groot onder andere bij ASPA, Samas NV, ORTEC en IFF.

Als Territory Manager Benelux en Nordics rapporteert De Groot aan Morten Lehn, Managing Director Noord-Europa bij Kaspersky. "We zijn verheugd dat Tim de extra verantwoordelijkheden in zijn nieuwe rol op zich neemt - hij is een van onze top-performers," aldus Lehn. "Met zijn uitgebreide branche-ervaring en vele jaren van in-house, Kaspersky-expertise en goede leiderschapskwaliteiten, zal hij de groei van ons bedrijf in deze regio's blijven stimuleren en samen met zijn team succesvol naar de toekomst leiden."

"Ik ben zeer verheugd om een leidende rol te spelen in de Benelux en Nordics regio's en te blijven bijdragen aan een nog succesvollere en bovenal veiligere toekomst", aldus Tim de Groot, Territory Manager Benelux en Nordics bij Kaspersky. "Cyberaanvallen, securitylekken en datalekken blijven gestaag toenemen, waardoor consumenten en bedrijven van elke omvang en industrieën zich steeds bewuster worden van cybersecurity. Samen met onze partners in de Benelux en Nordics regio's zullen we blijven werken aan het gebruik van ons toekomstgerichte productportfolio om uitgebreide bescherming te bieden voor zowel particuliere als - met name - zakelijke gebruikers."

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Kaspersky
Kaspersky is een wereldwijd opererend cybersecuritybedrijf opgericht in 1997. Zowel consumenten, overheidsinstanties als bedrijven vertrouwen op de uitgebreide expertise op het vlak van dreigingsinformatie en de meest geavanceerde beveiligingsoplossingen en -diensten van Kaspersky ter bescherming van kritieke infrastructuren en (eco)systemen.
Meer over Kaspersky
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191029200614.jpg
Drive value with data
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.