Duvel Moortgat optimaliseert bierproductie met Infor

Brouwerij kiest voor planning- en schedulingtools van Infor

| Infor | 2 min | 15 november 2021 14:48
Afbeelding: De Duvel Moortgat brouwerij
Infor, de industry cloud company, kondigt aan dat Duvel Moortgat Infor Production Scheduling heeft gekozen om de groei van de brouwerij te ondersteunen. De selectie volgt vlak na de afgeronde implementatie van de supply planning-software van het softwarebedrijf. Deze tools spelen een belangrijke rol in de groei en spelen ook in op de snel veranderende vraagconjuctuur van de brouwerij.

Duvel Moortgat is een familiebedrijf met een uitgesproken focus op speciaalbieren waaronder merken als Duvel, Vedett, 't IJ, La Chouffe, De Koninck, Liefmans en Maredsous. Het bedrijf is gegroeid van een lokale brouwerij naar een mondiale speler met 10 productiesites waaronder in België, de US en Tsjechië. Daarnaast zijn er enkele sales sites in Frankrijk, UK, China en Spanje. Doordat bierproductie seizoensgebonden is, de coronapandemie die leidde tot een onvoorspelbare productie en de algemeen constante groei van Duvel, bereikte de planning van het productieproces via Excel de limiet. Dit vereist een professionalisering met een gestandaardiseerd productie- en schedulingproces.

Infor werd na een selectieprocedure gekozen vanwege de ruime kennis en ervaring op vlak van planning en scheduling in de brouwerijwereld. Nu de planningssoftware geïnstalleerd is, wordt ook de schedulingtool toegevoegd en gebundeld tot een complete oplossing. Daardoor beschikt Duvel over software die zowel op de lange als op de korte termijn effectief is voor inzicht in het productieproces.

“Een brouwerij behoort tot de meest complexe productiebedrijven. Het is van vitaal belang om de complexiteit van onze activiteiten te verminderen en de controle over onze productie te behouden. De strategische planning- en schedulingapplicaties van Infor zorgen dat we kunnen groeien”, aldus Dirk Waterschoot, manager production planning & purchase raw materials bij Duvel Moortgat. “Naast de solide oplossingen, biedt Infor een consistente betrouwbare samenwerking met een multidisciplinair team van consultants en we kijken uit naar de introductie van de schedulingtool.”

"Infor Production Scheduling is een product voor collaboratieve planning dat een oplossing biedt voor de specifieke uitdagingen van brouwerijen zoals Duvel Moortgat. Het vermogen om tegelijkertijd tanks en productielijnen te plannen en om complexe routing en arbeids- en resourcebeperkingen te beheren, resulteert in een hoger gebruik van apparatuur, minder omschakelingen en een hogere doorvoer”,
aldus Ernst Stegwee, accountmanager bij Infor. “Zo wordt het eenvoudig om resources te optimaliseren en de capaciteit te maximaliseren. We zijn blij dat we met deze oplossing bijdragen aan de groei van een mooie brouwerij als Duvel.”

"We zijn verheugd dat Duvel deel uitmaakt van onze familie van meer dan 30 biermerken en 150 brouwerijen die gebruik maken van Infor Supply Chain Planning over de hele wereld", aldus Valerie Tardif, Infor's vice president voor supply chain planning product management.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Infor
Infor is wereldleider in zakelijke cloud-software met sectorspecifieke specialisaties. De organisatie levert missie kritische bedrijfsapplicaties aan klanten wereldwijd. Infor-software is ontworpen om meer waarde, minder risico’s en duurzame operationele voordelen te leveren. De medewerkers combineren diepgaande sectorspecifieke-expertises met inzichten uit data om te leren en betere zakelijke en industriële oplossingen te creëren, waarmee organisaties zich beter kunnen aanpassen en de uitdagingen in hun sector de baas zijn. Infor zet zich in om klanten te voorzien van moderne hulpmiddelen om hun bedrijf te transformeren en hun eigen innovatietrajecten te versnellen.
The word and design marks set forth herein are trademarks and/or registered trademarks of Infor and/or related affiliates and subsidiaries. All other trademarks listed herein are the property of their respective owners.
Meer over Infor
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.