Juniper Networks versterkt kanaal met drie Select partners

Fusix, SLTN en VolkerWessels Telecom krijgen hoge status

| Juniper Networks | 4 min | 16 november 2021 10:25
Juniper Networks zet fors in op de uitbreiding van zijn partnerkanaal. Dat geldt in het bijzonder voor de grootzakelijke markt, waarin het in de eerste drie kwartalen van 2021 een duidelijke groei heeft geboekt. Met Fusix, SLTN en VolkerWessels Telecom werden drie nieuwe Select-partners opgetekend.

Juniper wil niet de technologie, maar ervaringen vooropstellen, ook in zijn relaties met zijn klanten en partners. Met het resellerprogramma Juniper Partner Advantage (JPA) en de Select Partner-status in het bijzonder beloont het daadkrachtige partners die hun klanten aan betere gebruikservaringen helpen.

Na een bijzonder uitdagende periode van 18 maanden proberen veel Nederlandse organisaties weer langzaam maar zeker terug te keren naar een wat normalere situatie. Bedrijven zagen zich door de coronacrisis gedwongen om van stel op sprong hun processen aan te passen, maar zijn nu op een kruispunt aanbeland. Ze kunnen er ofwel voor kiezen om op de oude voet verder te gaan of om een nieuwe bedrijfsaanpak te hanteren op basis van de leringen die ze uit de pandemie hebben getrokken. Dit biedt resellers kansen om op de bres te springen voor bedrijven die hun IT-processen en infrastructuur willen moderniseren om tegemoet te komen aan de veranderende eisen.

Juniper blijft zijn opmars in de Nederlandse markt voortzetten. Dat geldt met name voor zijn kernaanbod van architectuuroplossingen: AI-Driven Enterprise (AIDE), Cloud Ready Data Center (CRDC), Connected Security en JAWS (Juniper Automated WAN Solutions). Deze groei is door diverse externe partijen gedocumenteerd en bevestigd. Zo kreeg Juniper een prominente positie toebedeeld in het 2020 Gartner Magic Quadrant for Wired and Wireless LAN Access Infrastructure. Het resellerprogramma Juniper Partner Advantage helpt partners met het opschalen en intensiveren van hun marktactiviteiten door te voorzien in lokale contactpersonen, ondersteuning en expertise.

De Select Partner-status binnen het uitgebreide Juniper Partner Advantage-programma maakt een eenvoudige en hechte samenwerking tussen kanaalpartners en Juniper Networks mogelijk. Het programma biedt toegang tot het volledige aanbod van software, hardware en diensten van Juniper en voorziet in:
  • incentives en specialisaties die de groei van elke partner bevorderen;
  • een aantrekkelijke beloningsstructuur op basis van het volume en de waarde van deals;
  • gestroomlijnde en gebruiksvriendelijke tools voor dealregistratie;
  • een geïntegreerd dashboard dat uitgebreide real-time inzichten in de samenwerking biedt.
Drie Nederlandse voorbeelden van Select Partners zijn Fusix, SLTN en VolkerWessels Telecom.

Fusix Networks richt zijn focus voornamelijk op de levering en het beheer van krachtig presterende IP-netwerken aan ICT-leveranciers. Vanwege de specialistische aard van zijn bedrijfsactiviteiten was het van cruciaal belang voor Fusix om te beschikken over uitgebreide configuratiemogelijkheden en om zijn klanten gebruiksgemak te kunnen bieden voor hun IP Transit-aansluitingen. Het bedrijf maakt gebruik van de technologie van Juniper om tegemoet te komen aan de zeer hoge connectiviteitseisen van klanten qua automatisering, transparantie, beheer en compliance.

Yulia Makhlin, CEO bij Fusix Networks: “Als Internet Provider gebruikt Fusix al jaren het netwerkplatform van Juniper, omdat het ons in staat stelt om tal van netwerkbeheeraspecten te automatiseren. We kunnen deze mogelijkheid ook aan klanten online aanbieden, zodat zij ook zonder speciale technische kennis hun IP Transit-aansluitingen kunnen aanpassen, beveiligen en beheren, bijvoorbeeld door het selecteren van snellere trajecten voor hun netwerkbeheer.”

SLTN ontwerpt, implementeert en beheert duurzame en innovatieve ICT-oplossingen voor organisaties in sectoren als de gezondsheidszorg, financiële sector, industrie, overheid en zakelijke dienstverlening. SLTN koos er in het kader van zijn multi-vendorstrategie voor om samen te werken met Juniper Networks als leverancier van innovatieve netwerkoplossingen. Cees Mulder, Sales Manager Networking & Security bij SLTN: “De filosofie van Juniper draait op netwerken met een open karakter. Zijn productaanbod maakt het eenvoudig om voor integraties te zorgen en nieuwe oplossingen te ontwikkelen die bijdragen aan uitmuntende gebruikservaringen.”

VolkerWessels Telecom ontwerpt, bouwt en onderhoudt vaste en draadloze telecommunicatienetwerken. Het bedrijf benaderde Juniper voor een smart building-project en de ontwikkeling van een dienst die in integrale connectiviteit voorzag. VolkerWessels Telecom is nu van plan om als partner van Juniper zijn vleugels naar de grootzakelijke markt uit te slaan. Arjen Bakker, Head of Connectivity Service and Solutions bij VolkerWessels Telecom, vertelt wat Juniper tot de perfecte match maakt: “Juniper Networks biedt uitmuntende oplossingen voor slimme netwerken zoals Juniper Session Smart SD-WAN Driven by Mist AI, dat door AI aangestuurde draadloze netwerken mogelijk maakt. Dit sluit perfect aan op ons streven om organisaties te helpen schaalbare netwerken te realiseren die zij naar eigen behoefte met aanvullende diensten kunnen uitbreiden.”

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Juniper Networks
Juniper Networks vereenvoudigt de complexiteit van netwerken in het cloud-tijdperk met producten, oplossingen en services, die de manier waarop we verbindingen leggen, werken en leven te veranderen. We halen de traditionele beperkingen van netwerken weg om onze klanten en partners in staat te stellen geautomatiseerde, schaalbare en veilige netwerken te leveren die de wereld verbinden.
Meer over Juniper Networks
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.