Dynabook breidt Satellite Pro C40- en C50-series uit

Een uitbreiding van de reeks waarin prestaties, productiviteit en modern design gecombineerd worden met een aantrekkelijke prijs

| Dynabook | 4 min | 16 november 2021 10:37
Afbeelding: Dynbabook Pro C40 en C50 | Copyright: Dynabook
  • Updates brengen 11e Gen Intel® Core™ processoren naar de Satellite Pro C40-J- en C50-J-series
  • Voldoet aan een breder scala aan gebruikersspecificaties en budgetten
  • Nu ook beschikbaar in Light Gold en Dark Blue
Dynabook Europe GmbH kondigt vandaag de Satellite Pro C40-J en Satellite Pro C50-J aan, een uitbreiding van de reeks waarin prestaties, productiviteit en modern design gecombineerd worden met een aantrekkelijke prijs. Om nog meer keuze te bieden, bevatten de nieuwe C40-J en C50-J de nieuwste 11e Gen Intel® Core ™ en Celeron® processoren. Ook zullen ze beschikbaar zijn in de kleuren Light Gold en Dark Blue. Hierdoor is er een breder scala aan specificaties en prijzen beschikbaar, wat de devices ideaal maakt voor de budgetbewuste professional en student.

Klaar voor een leven onderweg

Dynabook heeft de C40-J en C50-J zorgvuldig ontworpen om prestaties en functionaliteiten in balans te brengen met design en mobiliteit. Met een strakke buitenkant in Dark Blue, of Light Gold, hebben de devices een moderne uitstraling die aantrekkelijk is voor de hedendaagse professional en student - of die nou thuis, op kantoor of onderweg werkt. Maar de devices gaan verder dan alleen een modern uiterlijk - dankzij een antibacteriële coating wordt de groei van potentiële schadelijke bacteriën met 99,9%[1] teruggedrongen.

Onder de motorkap bieden de Intel® processoren, in combinatie met DDR4-geheugen tot 32GB** en snelle PCIe SSD opslagmogelijkheden tot 512GB, hoge prestaties.

De laptops zijn eenvoudig mee te nemen en beschikken over een robuust chassis dat is ontworpen om te voldoen aan de veeleisendheid van werknemers en studenten. Met een dunne vormfactor van 18.9mm, biedt de 14” C40-J een batterijduur van meer dan 9,5 uur[3] tegenover een gewicht van slechts 1,55kg[2]. De 15” C50-J heeft een dikte van 19,7mm, weegt minder dan 1,9kg[2] en de batterij gaat meer dan 8 uur[3] mee - genoeg voor een volledige werkdag.

Het niet-reflecterende HD- of FHD-scherm biedt de ervaring van een groot scherm, terwijl het grote toetsenbord - inclusief een numeric keyboard op de C50-J - en ClickPad dagelijks comfort bieden en de gebruikersworkflow verbeteren.

“Ons doel is om de meest geschikte technologie te gebruiken om onze klanten te ondersteunen bij al hun dagelijkse werkzaamheden - van studenten tot professionals,” zegt Damian Jaume, President, Dynabook Europe GmbH. “Toegang hebben tot essentiële benodigdheden voor een productieve werk- of studiedag moet niet langer een aanslag op het budget zijn. De nieuwe Satellite Pro C40-J en C50-J bieden een solide toolkit voor dagelijkse werkzaamheden, in een compacte en aantrekkelijk vorm - en tegen een aantrekkelijke prijs.”

Overal uitstekende connectiviteit

De C40-J en C50-J profiteren van een uitgebreid scala aan connectiviteitsmogelijkheden, waarmee gebruikers verbonden en productief blijven - waar ze ook aan het werk zijn. Voor draadloze connectiviteit zijn de devices uitgerust met WiFi 802.11 AC en Bluetooth. Ondanks het dunne design, zijn de laptops uitgerust met een uitgebreid aantal poorten en connectiviteitsopties zodat gebruikers productief kunnen blijven. Een multifunctionele USB Type-C-poort biedt de mogelijkheid voor opladen, het aansluiten van een extern scherm, verbinding maken en data-overdracht. Daarnaast bevatten de laptops twee USB 3.1 Type A-poorten, een fullsize HDMI-poort en een Gigabit-LAN-poort. Een Micro SD card slot ondersteunt ten slotte in additionele opslagbehoeften.

Met de huidige trend van hybride werken, bieden de laptops alle tools die nodig zijn om verbonden te blijven met collega’s, klanten en leveranciers. De devices beschikken over een HD webcam, stereospeakers en een ingebouwde Cortana-enabled microfoon. Een mic/headphone-ingang of Bluetooth biedt gebruikers de mogelijkheid om hun koptelefoon in te pluggen.

Betrouwbare veiligheid

Omdat dataveiligheid vandaag de dag een belangrijke zorg is voor veel organisaties en onderwijsinstellingen, bevatten de C40-J en C50-J firmware-based Trusted Platform Module (fTPM) 2.0. Op deze manier wordt informatie versleuteld op het device en wordt het risico op datacorruptie verkleind. In combinatie met de mogelijkheden voor gebruikers- en beheerderswachtwoorden die het risico op ongeautoriseerde toegang wegnemen en inloggen via een optionele vingerafdrukscanner (SecurePad) is het device de eerste verdedigingslinie tegen cybercriminelen. Een Kensington lock slot zorgt ervoor dat gebruikers hun laptop altijd aantreffen op de plek waar ze hem hebben achtergelaten.

De Satellite Pro C40-J en C50-J zullen beschikbaar zijn vanaf november 2021.
  1. Getest door Japanese Industrial Standards (Z 2801);
  2. Afhankelijk van het model;
  3. Gemeten met Mobile Mark™ 2018. Mobile Mark is a trademark of Business Applications Performance Corporation.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Dynabook
Al meer dan dertig jaar zetten Toshiba laptops en technologie de standaard als het gaat om innovatie, kwaliteit en betrouwbaarheid. Met een meerderheidsbelang van Sharp Corporation zet Dynabook Inc. die traditie voort door waardevolle diensten te leveren die onze partners en klanten ondersteunen in het bereiken van hun doelen.

Dynabook ontwerpt en produceert als enige zijn eigen laptops, tot en met de BIOS-software die draait onder Windows. Daardoor kunnen we u de best mogelijke kwaliteit, ingrijpende beveiliging en innovatieve functies bieden om uw werkdag soepel te laten verlopen.
Meer over Dynabook
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191029200614.jpg
Drive value with data
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.