Unit4 introduceert multi-tenant clouddienst Industry Mesh

Middelgrote organisaties voorzien van branchespecifeke ERP-functionaliteit en kant-en-klare integraties

| Unit4 | 2 min | 16 november 2021 10:56
Copyright: Unit4
Unit4, ERP-leverancier voor mensgerichte organisaties, kondigt haar nieuwe multi-tenant clouddienst Unit4 Industry Mesh aan. Deze clouddienst is beschikbaar als onderdeel van het cloudplatform ERPx, dat middelgrote organisaties voorziet van branchespecifeke ERP-functionaliteit en kant-en-klare integraties.

Unit4 Industry Mesh biedt organisaties oplossingen die de laatste innovaties op ERP-gebied combineren met kant-en-klare integraties voor elke sector. Daarmee zorgt Unit4 Industry Mesh voor een aanzienlijke vermindering van de integratiekosten en -overhead en kunnen organisaties profiteren van een veel kortere time-to-value voor veel van hun kernapplicaties.

Integraties as-a-service

Unit4 Industry Mesh neemt het programeerwerk van klanten uit handen dankzij de kant-en-klare integraties as-a-service. De clouddienst verbindt mensen, processen en data met sectorspecifieke modellen, datasets en connectoren. Dit draagt bij aan een naadloze, plug-and-play gebruikservaring, zodat teams sneller en slagvaardiger te werk kunnen gaan.

De eerste release van Unit4 Industry Mesh zal diverse integraties bieden met oplossingen van toonaangevende leveranciers, zoals:
 • Salesforce en Microsoft Dynamics, waarmee financiële gebruikers de verkoopkosten kunnen vastleggen en factureren voor ondersteuning, en waarmee accountmanagers gegevens over facturen en herinneringen kunnen raadplegen.
 • Oanda voor wisselkoersen.
 • Dun & Bradstreet voor kredietwaarderingen van klanten.
 • Data.gov voor zwarte lijsten van de Amerikaanse overheid.
 • Amerikaanse Kamer van Koophandel voor klanten- en leveranciersgegevens.
 • Slack en Microsoft Teams voor samenwerkingsprocessen.
 • Integratie met Microsoft Outlook, zodat informatie over verzuim, trainingen en taken automatisch aan de agenda van gebruikers kan worden toegevoegd.
 • Tal van andere integraties, waaronder belastingaangiftes, e-invoicing, bankieren, document management en creditcardtransacties.
Wat sectorspecifieke functionaliteit betreft zal de aanvankelijke focus liggen op IT- en softwareconsultancy, dankzij integraties met onder andere:
 • Smartsheet en Microsoft Project voor de projectplanning.
 • ServiceNow voor service en ondersteuning.
 • Jira voor agile projectmanagement, urenregistratie en dossierbeheer.
 • Zuora voor abonnementsfacturatie.

“Ondanks recente technologische doorbraken besteden organisaties te veel tijd aan de ontwikkeling en het onderhoud van integraties voor al hun losstaande systemen”, stelt Dmitri Krakovsky, chief product officer bij Unit4. “Deze takenlast groeit teams boven het hoofd en leidt hen af van het boeken van resultaten. Dat kost geld, zorgt voor foutieve data en wekt frustratie bij medewerkers in de hand. Met de levering en het onderhoud van niet-systeembelastende connectors voor zowel interne als externe applicaties en gegevensbronnen, verbeteren we de efficiëntie, samenwerking en productiviteit.”

Beschikbaarheid

De eerste release van Unit4 Industry Mesh is in januari verkrijgbaar. De oplossing is ontwikkeld voor dienstverleners en projectgerichte bedrijven en biedt optionele ondersteuning voor IT- en softwareadviesbureaus. De kernfunctionaliteit van Unit4 Industry Mesh zal deel uitmaken van het cloudplatform ERPx. Een premium-pakket en sectorspecifieke pakketten zijn op abonnementsbasis verkrijgbaar. Gedurende 2022 komen aanvullende pakketten beschikbaar die voor de focusmarkten van Unit4 zijn ontwikkeld, waaronder de publieke sector.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Unit4
De next-generation bedrijfssoftware van Unit4 is de drijvende kracht achter veel van ’s werelds meest mensgerichte middelgrote dienstverleners. Het cloudplatform, ERPx, brengt de mogelijkheden van financieel-, inkoop- en projectmanagement, HR en FP&A samen binnen een geïntegreerd cloudplatform dat voorziet in real-time informatie. De software helpt om het inzicht, de effectiviteit en betrokkenheid van het medewerkers te vergroten. Het ondersteunt snelle en voortdurende veranderingen door maatwerk op schaal te leveren voor elke klant, het biedt de juiste tools om de processen in de gehele organisatie te verenigen en mensen met elkaar te verbinden.
Meer over Unit4
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.