OutSystems presenteert nieuw platform

Combinatie van schaalbare cloudarchitectuur en continuous integration en delivery

| OutSystems | 3 min | 16 november 2021 15:40
Afbeelding: OutSystems Project Neo - Unified Developer Experience | Copyright: OutSystems
OutSystems, wereldleider in moderne applicatieontwikkeling, presenteert een nieuw applicatieplatform, waarmee ontwikkelaars snel innovatieve cloudapplicaties kunnen bouwen. Meer dan 14 miljoen mensen maken op dit moment gebruik van apps die met het OutSystems-platform zijn gemaakt. Van mobiele apps en websites voor consumenten, tot bedrijfskritische applicaties en het op maat maken van standaardsystemen die reeds in gebruik zijn, zoals Microsoft, SAP en Salesforce. Het nieuwe ontwikkelplatform, met de codenaam Project Neo, biedt een hoge mate van schaalbaarheid en ontwikkelaarsproductiviteit die organisaties nodig hebben om te concurreren in een cloud-first wereld.

Cloudarchitectuur op basis van containers

OutSystems heeft het nieuwe platform ontworpen om organisaties te helpen bij het managen van constante verandering, tekorten aan softwareontwikkelingstalent en de noodzaak om te moderniseren. Project Neo combineert de productiviteitsvoordelen van visuele, modelgebaseerde ontwikkeling met een cloudarchitectuur op basis van containers en Kubernetes, gehost op Amazon Web Services (AWS). Op deze manier kan elk bedrijf op maat gemaakte cloudapplicaties bouwen die op wereldwijde schaal ontwikkeld en continu veranderd kunnen worden.

“OutSystems doorbreekt de grenzen van traditionele softwareontwikkeling. Met Project Neo hebben we een platform ontworpen waarmee elk ontwikkelteam elke applicatie op zeer grote schaal kan bouwen”, zegt Paulo Rosado, CEO en oprichter van OutSystems. “Ontwikkelaars zouden de trekkers van innovatie moeten zijn, maar complexiteit beperkt hun vermogen om te innoveren en differentiëren. In plaats van hun talenten te verspillen aan het repareren, veranderen en onderhouden van code en verouderde systemen, wil je ze tools aanreiken die hun creativiteit prikkelen, zodat de organisatie een concurrentievoordeel kan behalen.”

Productiviteit door voortdurende verandering

Met Project Neo kunnen klanten hun eigen platformen bouwen die containers en Kubernetes combineren met cloudtechnologieën. Hierdoor kunnen teams hun legacy-applicaties naar de cloud migreren, nieuwe en meer strategische applicaties bouwen en digitale transformaties starten voor elk onderdeel in de organisatie. Van interne processen tot mobiele apps. Project Neo doet dit door:
  • Het afhandelen van de kritische maar ongedifferentieerde aspecten van softwareontwikkeling: Ontwikkelaars kunnen zich richten op de code die innovatie en concurrentievoordeel oplevert. Project Neo automatiseert DevOps-processen, beheert een geavanceerde cloud-runtime, documenteert code automatisch, lost code-afhankelijkheden op, voert regressietesten uit, dwingt architectuurstandaarden af, voegt voortdurend nieuwe platformfuncties toe en houdt het hele systeem tot op de minuut up-to-date.
  • Het uitvoeren van DevOps-practices op elite-niveau: Het stelt ontwikkelaars in staat om binnen uren, in plaats van dagen of weken, kritieke wijzigingen in applicaties door te voeren, zelfs meerdere per dag, zonder de technical debt te vergroten.
  • Voortdurend up-to-date te zijn met nieuwe cloudtechnologieën: Project Neo is ontworpen om ervoor te zorgen dat cloudapplicaties altijd up-to-date en state-of-the-art zijn, en wordt automatisch bijgewerkt met de laatste cloudtechnologieën, zonder dat dit gevolgen heeft voor apps die reeds in productie zijn.
  • Consumenten- en B2B-apps automatisch naar enorme pieken in de vraag te schalen: Het kan moeilijk zijn om te voorspellen wanneer het aantal gebruikers zal groeien, maar ontwikkelaars kunnen met vertrouwen bouwen aan apps die naar honderden miljoenen gebruikers kunnen schalen naarmate organisaties en het gebruik van applicaties groeien.
  • Het werk van zowel individuele ontwikkelaars als grote enterprise software fabrieken te voeden: Project Neo houdt elke ontwikkelingsorganisatie draaiende op piekproductiviteit en prestaties, waardoor honderden ontwikkelaars tegelijkertijd kunnen werken en continu portfolio’s van applicaties kunnen bijwerken.
Project Neo is nu beschikbaar voor publieke preview voorafgaand aan de officiële lancering in 2022. Wanneer Project Neo beschikbaar is, zal het naast OutSystems 11 staan, dat door analisten en ontwikkelaars wordt beschouwd als een goede keuze voor enterprise-grade low-code ontwikkeling. OutSystems blijft investeren in het huidige platform, dat naast Project Neo blijft bestaan. Hierdoor kunnen klanten kiezen uit cloud-native, multicloud of on-premise oplossingen. Ontwikkelaars kunnen OutSystems 11 gratis uitproberen en zich registreren om Project Neo te bekijken.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over OutSystems
Wereldwijd vertrouwen duizenden klanten op OutSystems, hét nummer één Low-Code-ontwikkelplatform voor het versnellen van applicatieontwikkeling. Gedreven techneuten hebben ieder aspect van het platform met oog voor detail ontworpen, waardoor bedrijven enterprise-grade apps kunnen bouwen en daarmee hun digitale transformatie kunnen versnellen. OutSystems is de enige oplossing die de kracht van Low-Code applicatieontwikkeling combineert met geavanceerde mobiele functionaliteiten. Daardoor kan het volledige applicatielandschap visueel gemodelleerd en geïntegreerd worden met bestaande systemen.
Meer over OutSystems
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.