Cass Information Systems en Elanco kiezen Boomi om modernisering te versnellen

Boomi ondersteunt marktleiders om data, mensen en objecten te verbinden om betere bedrijfsresultaten te behalen

| Boomi | 2 min | 16 november 2021 16:29
Copyright: Elanco
Boomi, toonaangevend in intelligente connectiviteit en automatisering, kondigt vandaag aan dat onder andere Cass Information Systems, internationaal vooraanstaande aanbieder van transport, en Elanco, leider in diergezondheid, Boomi kiezen om de modernisering van hun bedrijven te versnellen. Deze marktleiders gebruiken Boomi’s low-code, cloud-native integratieplatform om data, applicaties en mensen met elkaar te verbinden, efficiëntie te verhogen en hoogwaardige gebruikservaringen te bieden, met betere bedrijfsresultaten als doel. Naast Cass Information Systems en Elanco, hebben ook King’s Hawaiian en NFI Industries voor Boomi gekozen.

Door databronnen in een hybride digitale omgeving te verbinden kunnen organisaties nieuwe inzichten verkrijgen, silo’s afbreken en processen stroomlijnen om klanten, werknemers en partners beter van dienst te zijn en bedrijfsdoelstellingen te behalen - dit alles via het Boomi AtomSphere™ Platform. In de afgelopen twee jaar is de hoeveelheid metadata die Boomi heeft verwerkt tijdens datatransacties verdubbeld. In vergelijking met 2020 zijn er dit jaar 44 procent meer integraties geïmplementeerd en zijn er maandelijks 4,8 miljard integraties verwerkt op het Boomi-platform.

Bedrijfstransformatie versterken

“Meer waarde uit losse data halen is cruciaal geworden voor iedere onderneming. De bedrijven die dit snel en schaalbaar doen, zullen uiteindelijk winnen”, zegt Chris McNabb, CEO bij Boomi. “We zijn vereerd dat organisaties uit alle branches ons vertrouwen om hun geïntegreerde ervaringen te versterken, waarbij iedereen overal en altijd met elkaar verbonden is”.

Boomi’s Integration-Platform-as-a-Service (iPaaS) verbindt alle elementen van een digitaal ecosysteem, zodat organisaties betere bedrijfsresultaten kunnen behalen. Het cloud-native platform verbindt on-premises en cloudsystemen, applicaties, databases en andere endpoints om datamigraties en digitale moderniseringstrajecten te versnellen.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Boomi
Boomi verbindt alles en iedereen direct middels ons open, geïntegreerde en intelligente cloudplatform. Wereldwijd vertrouwen klanten op Boomi vanwege de snelheid, het gebruiksgemak en de lage Total Cost of Ownership. De visie van Boomi, als pionier op het gebied van de intelligente toepassing van data, is dat het klanten en partners snel en eenvoudig mogelijk wil maken data te ontdekken, te beheren en te orkestreren, en applicaties, processen en mensen met elkaar te verbinden voor betere en snellere resultaten.
Boomi Inc., Boomi, het ‘B’ logo, Atom, AtomSphere en Molecule zijn handelsmerken van Boomi Inc. of haar dochterondernemingen. Alle rechten voorbehouden. Andere namen of merken kunnen handelsmerken zijn van hun respectievelijke eigenaren.
Meer over Boomi
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.