Cisco benoemt Avit tot EMEAR North Enterprise Networking & Meraki Partner of the Year 2021

Voor partners die een grote groei hebben gerealiseerd op bepaalde gebieden of die zich op een andere manier hebben onderscheiden

| Avit | 2 min | 16 november 2021 16:32
Copyright: Charles Deluvio op Unsplash
Netwerk integrator en managed service provider Avit Group is door Cisco benoemd tot EMEAR North Enterprise Networking & Meraki Partner of the Year 2021. Deze award is tijdens de Cisco Partner Summit 2021 uitgereikt aan partners uit de North EMEAR-regio die een grote groei hebben gerealiseerd op bepaalde gebieden of die zich op een andere manier hebben onderscheiden.

Avit heeft zijn positie als managed service provider op gebied van enterprise networking versterkt door een enorme groei te laten zien op deze core architectuur en daar heeft de eigen ontwikkeling van de managed SD-WAN dienst heel erg aan bijgedragen. Avit gelooft in de software defined networking propositie van Cisco met de Meraki en DNA platformen. Hierop heeft Avit dubbel digit growth laten zien in het afgelopen Cisco fiscale jaar.

Het thema van de Cisco Partner Summit dit jaar was "Alles is mogelijk", wat volgens Kim Sonn, Channel Director EMEAR North, een goede beschrijving is van de situatie waarin Cisco en Avit Group zich samen bevinden: “We zijn echt onder de indruk van de resultaten van vorig jaar. De transformatie van Avit naar een bedrijf dat toonaangevend is op het gebied van softwareontwikkeling en terugkerende inkomsten is erg opvallend. Avit Group heeft een verschuiving gemaakt naar het leveringsmodel dat aansluit op de manier waarop klanten IT willen consumeren. Namelijk, via een sterke ‘Managed Service Practice’ en door tegelijkertijd de netwerkoplossingen via API's te integreren met toepassingen van klanten. Dit is heel indrukwekkend en des te meer omdat dit resulteert in de groeiende financiële resultaten. Avit Group springt er echt uit als een groeiverhaal!”

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Avit
Avit, specialist op het gebied van networking, collaboration, security en datacenter, verbetert bedrijfsprocessen door het ontwerpen, leveren, implementeren, integreren en beheren van IT-oplossingen. Avit beschikt over een eigen Research & Development afdeling waar innovatieve oplossingen ontwikkeld worden. Kwaliteit, kennis en innovatie staan bij Avit hoog in het vaandel. Zo is Avit ISO gecertificeerd op kwaliteit (ISO 9001), informatiebeveiliging (ISO 27001) en milieu (ISO 14001) en wordt er gewerkt volgens best practice methodieken als ITIL en Prince2. Als officieel gecertificeerd Cisco Gold –partner en Cisco Master Enterpise Networking specialist, is het bedrijf trots op zijn Cisco Transformation & Innovation Partner of the Year 2019 award en de Cisco Collaboration Partner of the Year 2019 award.
Meer over Avit
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.