Palo Alto Networks zet tijdens Ignite '21 de volgende stap op het gebied van cyberbeveiliging

Baanbrekende innovaties en partnerschappen op het gebied van netwerkbeveiliging, cloudbeveiliging en beveiligingsactiviteiten

| Palo Alto Networks | 4 min | 16 november 2021 16:36
Afbeelding: Lee Klarich, Chief Product Officer bij Palo Alto Networks | Copyright: Palo Alto Networks
Palo Alto Networks deelt vandaag een reeks toonaangevende beveiligingsinnovaties om organisaties te helpen snel hun activiteiten te beschermen in een tijd waar dreigingen continu veranderen.

Tijdens de Ignite ’21-conferentie, voor een publiek van ongeveer 26.000 toeschouwers, onthult de leider op het gebied van cyberbeveiliging een aantal baanbrekende oplossingen. Dit betreft onder andere Prisma Cloud 3.0, het eerste geïntegreerde platform om de volledige levenscyclus van applicaties te beveiligen, en Next-Generation CASB (Cloud Access Security Broker). Het legt de lat op het gebied van SaaS-beveiliging hoger, nu het gebruik van SaaS snel toeneemt en organisaties de veiligheidsrisico’s van het hybride werken aanpakken. Palo Alto Networks kondigt ook de Cortex eXtended Managed Detection and Response (XMDR) Partner Specialization aan, waarbij de baanbrekende Cortex XDR 3.0-oplossing wordt gecombineerd met managed services-toepassingen van meer dan 15 partners om de beveiligingsactiviteiten van klanten te versterken.

"Met de massale verschuiving naar een hybride personeelsbestand en de snelle adoptie van de cloud is de manier waarop wordt gewerkt veranderd," zegt Lee Klarich, chief product officer van Palo Alto Networks. “Deze transformatie heeft het aanvalsoppervlak van organisaties snel vergroot en cybercriminelen profiteren hiervan. Het goede nieuws? Dit is op te lossen. Sinds onze oprichting hebben we geïnnoveerd om veranderende bescherming te bieden bij het beveiligen van onze klanten. Vandaag de dag bereiden we nog steeds onze 85.000 klanten voor op wat de toekomst biedt met innovaties die zowel volledig zijn, als de beste in hun soort: van de onthulling van een Next Generation CASB die alle SaaS-applicaties ziet en beveiligt, tot het uitbreiden van Prisma Cloud om code toe te voegen aan runtime-beveiliging.”

Palo Alto Networks kondigt zowel nieuwe beveiligingsoplossingen als partnerprogramma's aan die het aanbod op zijn platforms uitbreiden en verbeteren. Daarnaast deelt het nieuwe diensten van Unit 42 Threat Intelligence and Security Consulting, waaronder:

Prisma Cloud 3.0: geïntegreerd platform beveiligt de volledige levenscyclus van applicaties

Prisma® Cloud 3.0, het eerste geïntegreerde platform in de branche waarmee beveiliging een shift-left maakt, verbetert de volledige cloudbeveiliging van organisaties aanzienlijk door het veiligheidsrisico tijdens runtime te verminderen. Het meest complete Cloud Native Application Protection Platform (CNAPP), met een klantenbestand dat al 77% van de Fortune 100 omvat, biedt organisaties nu ook cloud-codebeveiliging om kritieke beveiligingen in het ontwikkelingsproces te integreren, agentloze beveiliging als aanvulling op bestaande agentgebaseerde bescherming en Cloud Infrastructure Entitlement Management (CIEM) voor Microsoft Azure.

Next-Generation CASB biedt organisaties beveiliging terwijl SaaS-gebruik toeneemt

Palo Alto Networks Next-Generation CASB verhoogt het niveau van SaaS-beveiliging om de hybride werkplek te voorzien van de benodigde beveiliging. Next-Generation CASB helpt organisaties om SaaS veilig te implementeren door automatisch nieuwe applicaties te beveiligen, gevoelige gegevens nauwkeurig in realtime te beschermen en bekende en onbekende dreigingen tegen te houden met de beste detectie- en preventie-methodes. Next Generation CASB is ontwikkeld om cloudapplicaties, en met name moderne samenwerkingstools, te beveiligen.

WildFire Advanced Malware Analysis: beschikbaar als zelfstandige API voor het nieuwe digitale tijdperk

Om te voldoen aan de beveiligingsbehoeften van organisaties die op nieuwe manieren online met klanten omgaan, kondigt Palo Alto Networks aan dat WildFire, de toepassing voor cloudgebaseerde dreigingsanalyse, nu als losstaand product beschikbaar is. Organisaties kunnen met deze oplossing, een van de grootste malware-analyse-oplossingen ter wereld, de mogelijkheden van WildFire opnemen in een diverse reeks scenario's. Onder deze gebruikersscenario’s valt onder andere het beveiligen van de online portals waar eindgebruikers steeds meer interactie hebben met bedrijven en overheden - om te voorkomen dat ze toegangspunten voor malware worden. Bovendien wordt de oplossing mogelijk gemaakt door crowd-sourced intelligence van meer dan 80.000 klanten.

eXtended Managed Detection and Response (XMDR)-specialisatie maakt Cortex XDR beschikbaar voor meer klanten

In respons op de vraag aan Palo Alto Networks om de baanbrekende Cortex XDR 3.0 uitgebreide detectie- en responsoplossing, stelt de nieuwe Cortex XMDR-specialisatie MSSP-partners in staat om Cortex XDR te combineren met hun managed service-aanbod. Hierdoor kunnen klanten de activiteiten van het Security Operations Center (SOC) stroomlijnen en cyberdreigingen snel matigen. Nu certificering en training nauw zijn geïntegreerd met de nieuwe voordelen van XDR 3.0, hebben meer dan 15 organisaties de Cortex XMDR-specialisatiestatus al bereikt, waaronder CRITICALSTART, Orange Cyberdefense, PwC en Trustwave.

Unit 42 verdubbelt de respons op cloudincidenten

Na een toename van 188% in cloud-gerelateerde incidenten in de afgelopen drie jaar, kondigt Unit 42 aan dat het dubbel zo hard inzet op zijn Cloud Incident Response-methode. Zo biedt Unit 42 een ​​geoptimaliseerde aanpak voor elke fase in de levenscyclus van cloudincidenten, wat resulteert in sneller herstel voor getroffen organisaties. Teams gespecialiseerd in digitaal forensisch onderzoek in de cloud en incident-responsteams bestaande uit cloudexperts, gebruiken geavanceerde cloudbeveiligingsproducten zoals Cortex XDR, Cortex Xpanse, Prisma Cloud en nieuwe DFIR-methoden die zijn ontworpen voor dynamische cloudincidenten, om snel aanvalsvectoren, mate van toegang en risicogegevens te identificeren. Ze bieden ook deskundige begeleiding voor herstelmaatregelen en controleverbeteringen, zodat elk incident volledig onder controle wordt gehouden.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Palo Alto Networks
Palo Alto Networks als leverancier op het gebied van cyberbeveiliging geeft de cloud-centric toekomst vorm met technologie die de manier waarop mensen en organisaties werken transformeert. Onze missie is om de cybersecuritypartner bij uitstek te zijn en onze digitale manier van leven te beschermen. We helpen de grootste beveiligingsuitdagingen ter wereld aan te pakken met continue innovatie die de nieuwste doorbraken in kunstmatige intelligentie, analyse, automatisering en orkestratie grijpt. Door een geïntegreerd platform te leveren en een groeiend ecosysteem van partners te versterken, lopen we voorop bij het beschermen van organisaties via clouds, netwerken en mobiele apparaten. Onze visie is een wereld waar elke dag veiliger en veiliger is dan de vorige.
Palo Alto Networks, en het Palo Alto Networks-logo zijn handelsmerken van Palo Alto Networks, Inc. in de Verenigde Staten en in rechtsgebieden over de hele wereld. Alle andere handelsmerken, handelsnamen of servicemerken die hierin worden gebruikt of genoemd, zijn eigendom van hun respectievelijke eigenaren.
Meer over Palo Alto Networks
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.