Juniper Networks wordt lid van de Dutch Data Center Association

Als lid van de DDA kan Juniper Networks kennis en best practices uitwisselen

| Juniper Networks | 3 min | 17 november 2021 10:44
Juniper Networks, leider in veilige, door AI aangestuurde netwerken, maakt vandaag bekend dat het lid is geworden van de Dutch Data Center Association (DDA), een alom gerespecteerde brancheorganisatie van datacenters in Nederland. Juniper Networks treedt hiermee toe tot een gemeenschap van experts met politieke, informatieve, zakelijke en juridische invloed die bepalend is voor de koers en levering van connectiviteitsdiensten en internetdiensten aan de Nederlandse en internationale markt.
Als lid van de DDA kan Juniper Networks kennis en best practices uitwisselen op het gebied van intent-based networking, slimme datacenters, cybersecurity, open standaarden en virtualisatie. Daarnaast kan het zijn banden met andere belangrijke spelers in de datacentermarkt aanhalen. De initiatieven die de DDA ontplooit om te zorgen voor innovaties op het gebied van energie-efficiëntie sluiten goed aan op het jarenlange streven van Juniper om op duurzame wijze zaken te doen en voor een milieutechnisch verantwoorde toevoerketen te zorgen. De leden van de DDA dragen bij aan de ontwikkeling van nieuwe technieken op het gebied van koeling, zoals slimme koeling en waterkoeling, warmteopslag, fotonica en nieuwe architectuurtoepassingen die voor een duurzame reductie van het energieverbruik zorgen.

Einde aan complexiteit

Juniper organiseert samen met de DDA zijn online Apstra-evenement op dinsdag 23 november 2021. Dit evenement is gericht op netwerkprofessionals die geïnteresseerd zijn in de laatste ontwikkelingen op het gebied van intent-based networking. Deze technologie stelt organisaties in staat om alle aspecten van hun netwerk te automatiseren, van het ontwerp, tot de ontwikkeling en implementatie, ook in omgevingen waarin gebruik wordt gemaakt van netwerktechnologie van uiteenlopende leveranciers. Leden van de DDA worden uitgenodigd om deel te nemen aan het online evenement om te weten te komen hoe het systeem Juniper Apstra gebruikmaakt van intent-based gegevensanalyse om het netwerk voortdurend te monitoren. Daarmee maakt het een einde aan complexiteit, kwetsbaarheden en storingen en draagt het bij aan een veilig en veerkrachtig netwerk.

De DDA brengt 93 procent van alle marktleidende datacenters in Nederland samen. De brancheorganisatie vertegenwoordigt een groeiende sector die belangrijk is voor de Nederlandse economie door banen te creëren, voorlichting te bieden en een belangrijke bijdrage te leveren aan het bruto binnenlandse product (BNP) van Nederland. De branche voorziet in de technologische infrastructuur die aan de basis staat van de digitale transformatie van Nederland. De DDA draagt de meningen van branchespelers over vraagstukken rond beleid en regelgeving uit en wil een zo breed mogelijke coalitie vormen.

Versterken

Fons Laudy, data center sales director EMEA bij Juniper Networks, zegt over de samenwerking: “Lid worden van de DDA en optreden als sterke vertegenwoordiger van alle belanghebbenden binnen de datacenterbranche is een logische stap voor Juniper. We richten onze focus al jarenlang op de Nederlandse markt. We helpen exploitanten van datacenters om de operationele efficiëntie op te voeren met flexibele, schaalbare, geautomatiseerde en veilige netwerkinfrastructuren. Dit lidmaatschap stelt ons in staat om onze relaties binnen de datacentermarkt te versterken, zodat we samen innovaties kunnen afleveren die de digitale infrastructuur van Nederland vooruithelpen.”
Stijn Grove, directeur van de Dutch Data Center Association, vertelt: “Juniper Networks heeft de afgelopen jaren regelmatig waardevolle bijdragen geleverd aan de evenementen van DDA. Zijn diepgaande expertise, kennis en technische knowhow worden altijd enorm door bezoekers gewaardeerd. Het doet ons daarom een genoegen om de relatie met Juniper hiermee te formaliseren. We zien ernaar uit om de Nederlandse datacentermarkt een impuls te geven met innovatieve partners als Juniper Networks."

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Juniper Networks
Juniper Networks vereenvoudigt de complexiteit van netwerken in het cloud-tijdperk met producten, oplossingen en services, die de manier waarop we verbindingen leggen, werken en leven te veranderen. We halen de traditionele beperkingen van netwerken weg om onze klanten en partners in staat te stellen geautomatiseerde, schaalbare en veilige netwerken te leveren die de wereld verbinden.
Meer over Juniper Networks
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.