Unit4 neemt Compright over om ERPx uit te breiden

SaaS-functionaliteit voor compensatieplanning

| Unit4 | 2 min | 17 november 2021 12:01
Copyright: Unit4
Unit4, leider in zakelijke cloudapplicaties voor mensgerichte organisaties, maakt bekend dat het Compright heeft overgenomen. Dit is de aanbieder van een intuïtieve, uitgebreide en krachtige oplossing voor middelgrote organisaties met complexe internationale behoeften op het gebied van compensatiebeheer. Met de overname breidt Unit4 de mogelijkheden van haar geavanceerde ERP-platform ERPx verder uit.

Compensatiebeheer automatiseren

Dankzij de naadloze integratie van data en ingebouwde mogelijkheden voor gegevensanalyse, kunnen organisaties met Compright hun volledige compensatieproces automatiseren. Daarbij wordt rekening gehouden met alle factoren die nodig zijn voor het berekenen van eerlijke prestatiebeloningen voor werknemers in uiteenlopende geografische regio’s.
“Organisaties staan voor de opgave om hun digitale transformatie te versnellen, maar hebben moeite met het aantrekken en behouden van het daarvoor benodigde talent”, zegt Mike Ettling, de CEO van Unit4. “Met compensatiebeheer kunnen ze snel reageren op de beschikbaarheid en toenemende mobiliteit van talent. De oplossing Compright vormt een perfecte aanvulling op de gecombineerde kracht van ERP, HCM en financiële planning en analyse in ERPx. Ons platform komt daarmee tegemoet aan de behoeften van organisaties die voor hun succes afhankelijk zijn van mensen, en stelt hen in staat om zich aan het nieuwe normaal aan te passen. Ik ben verheugd dat we het getalenteerde team van Compright binnen Unit4 mogen verwelkomen. Samen zorgen we voor een slimmere en innovatievere oplossing voor compensatieplanning en -beheer afleveren, die geknipt is voor mensgerichte organisaties.”
“De focus van Unit4 op mensgerichte dienstverleners en moderne cloudoplossingen die de werkervaring en waarde van werk verbeteren, sluit perfect aan bij onze bedrijfsmissie”, zegt Boyd Davis, CEO van Compright. “Compright is in het leven geroepen om een einde te maken aan de complexiteit rond compensatiebeheer met een gebruiksvriendelijke, krachtige en betaalbare oplossing. Het is duidelijk dat de klanten van Unit4 daar direct van zullen profiteren, ongeacht hun locatie, de complexiteit van hun organisatie of het technische kennisniveau van hun gebruikers.”

ERPX

Unit4 heeft met ERPx een focus op professionele dienstverleners, non-profitorganisaties, instellingen in het hoger onderwijs en organisaties in de publieke sector. Met het oog op de specifieke eisen van deze sectoren, verenigt het platform mogelijkheden voor de financiële administratie, inkoop, projectmanagement, HR en financiële planning en analyse binnen een geïntegreerd cloudplatform dat real-time informatie levert. De benadering van Unit4 biedt werknemers meer inzicht, vergroot hun effectiviteit en bevordert hun betrokkenheid. ERPx voorziet organisaties van tools en innovatieve mogelijkheden die hen helpen om hun groeiambities te realiseren en te gedijen naarmate de markt weer op stoom komt.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Tags
Unit4ERP
Over Unit4
De next-generation bedrijfssoftware van Unit4 is de drijvende kracht achter veel van ’s werelds meest mensgerichte middelgrote dienstverleners. Het cloudplatform, ERPx, brengt de mogelijkheden van financieel-, inkoop- en projectmanagement, HR en FP&A samen binnen een geïntegreerd cloudplatform dat voorziet in real-time informatie. De software helpt om het inzicht, de effectiviteit en betrokkenheid van het medewerkers te vergroten. Het ondersteunt snelle en voortdurende veranderingen door maatwerk op schaal te leveren voor elke klant, het biedt de juiste tools om de processen in de gehele organisatie te verenigen en mensen met elkaar te verbinden.
Meer over Unit4
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.