KnowBe4 voltooit overname van SecurityAdvisor en verstevigt zijn portfolio voor de menselijke verdedigingslinie van cybersecurity

Deze overname toont de toewijding van KnowBe4 in de verdediging tegen social engineering-aanvallen en ransomware

| KnowBe4 | 2 min | 17 november 2021 15:55
KnowBe4, aanbieder van 's werelds grootste platform voor security awareness en gesimuleerde phishing, heeft de overname van SecurityAdvisor succesvol afgerond. Dit is een flinke stap in de strijd tegen social engineering-aanvallen, die nog steeds de primaire methode zijn voor ransomware-infectie.

SecurityAdvisor heeft meer dan 50 integraties gebouwd met toonaangevende cybersecurity-producten - waaronder Crowdstrike, Zscaler, Okta, Netskope en vele andere - die realtime gebruikersgedrag analyseren dat een potentieel beveiligingsrisico vormt en micro-leermodules pusht om de gebruiker te onderwijzen en direct te informeren over hun risicovolle gedrag. De combinatie van KnowBe4's toonaangevende platform voor security awareness-training en gesimuleerde phishing-tests met realtime gedragsanalyse en micro-learning resulteert in de nieuwe cybersecurity-categorie "Human Detection and Response (HDR)".

"HDR is een belangrijke stap voorwaarts om medewerkers in staat te stellen zich te verdedigen tegen het aanhoudende probleem van social engineering-aanvallen", zegt Stu Sjouwerman, CEO van KnowBe4. “We zijn nu in staat om de training en het testen van gebruikers te correleren met hun daadwerkelijke gedrag. Hiermee kunnen we het Security Operations Center (SOC) een veel rijker beeld geven van de menselijke firewall van een bedrijf. Deze gegevens over het gebruikersgedrag kunnen ook worden teruggekoppeld naar de SOC. Hiermee kunnen hiaten in de technology-stack worden gedicht en de doeltreffendheid van de al geïmplementeerde oplossingen worden verbeterd. HDR gaat de SOC een nieuw scala aan mogelijkheden bieden die binnen de Human Defense Layer van hun cyberarchitectuur zit.”

Human Defense Layer

De Human Defense Layer vertegenwoordigt een reeks technologieën, processen en beleidsregels die zowel gericht zijn op het beschermen van gebruikers tegen aanvallen, als op het toerusten en opleiden van gebruikers om zichzelf en hun bedrijf te verdedigen tegen de vele soorten social engineering-aanvallen. Hieronder vallen onder andere phishing, business e-mail compromise, diefstal van inloggegevens en zelfs deepfakes.

Revolutie voor SOC’s

Met de afronding van de SecurityAdvisor-acquisitie, wat de eerste acquisitie is sinds KnowBe4 in april 2021 naar de NASDAQ ging, wil KnowBe4 een revolutie teweegbrengen in de manier waarop SOC's het gedrag van eindgebruikers monitoren. De komende maanden worden besteed aan de integratie van het product in het kernplatform van KnowBe4, het inbouwen van automatiseringsmogelijkheden en het uitbreiden van het ecosysteem.

"Te lang is de menselijke laag van cyberbeveiliging verwaarloosd, waardoor gebruikers kwetsbaar zijn geworden en een relatief eenvoudig doelwit vormen voor cybercriminelen. Ze blijven gebruikers misleiden, wat inmiddels heeft geleid tot de plaag van ransomware die we vandaag zien", vervolgt Sjouwerman. "Het is tijd dat de industrie erkent dat de menselijke verdedigingslinie een kernpijler moet worden van de cybersecurity-architectuur naast endpoints, het netwerk, de cloud en de digitale identiteit."

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over KnowBe4
KnowBe4 is leverancier van 's werelds grootste platform voor security awareness-trainingen en simulated phishing. KnowBe4 is opgericht door IT- en data security-specialist Stu Sjouwerman en helpt organisaties het menselijke element van security aan te pakken. Dit doet het door het bewustzijn over ransomware, CEO-fraude en andere social engineering-tactieken te vergroten door middel van een nieuwe benadering van awareness-trainingen over security. Kevin Mitnick, een internationaal erkende cybersecurity-specialist en Chief Hacking Officer van KnowBe4, hielp bij het ontwikkelen van de KnowBe4-trainingen op basis van zijn goed gedocumenteerde social engineering-tactieken. Organisaties vertrouwen op KnowBe4 om hun eindgebruikers te mobiliseren als de laatste verdedigingslinie.
Meer over KnowBe4
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.

Nog een artikel lezen?


Vorige artikel
Volgende artikel
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191029200614.jpg
Drive value with data
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.