Snapchat lanceert Memories en Explore

De evolutie van Snap Maps van een product naar een platform

| Snap | 1 min | 17 november 2021 17:42
Afbeelding: Layers Memories screenshot | Copyright: Snap
Vandaag is Layers gelanceerd. Dit markeert de evolutie van Snap Maps van een product naar een platform. Om te beginnen zal Snap twee nieuwe ervaringen aanbieden, namelijk: Memories en Explore.

Memories - Nu we het einde van het jaar naderen, plaatst Snap Memories van Snapchatters op hun Snap Map, zodat ze hun favoriete momenten kunnen herbeleven, gekoppeld aan de plekken waar ze plaatsvonden. Opmerking: Deze laag toont alleen je eigen Memories, je kunt geen Memories van vrienden op je Snap Map zien.

Explore - Met Explore introduceert Snap een vernieuwde weergave op Snap Map die voortbouwt op de kenmerkende Heat Map. Explore maakt het gemakkelijker voor de Snapchat gemeenschap om andere plaatsen te ervaren door middel van foto’s en video’s die zijn ingezonden door Snapchatters van over de hele wereld.

Snapchatters kunnen makkelijk tussen de lagen schakelen om de map aan te passen, zodat ze altijd precies kunnen zien wat ze zoeken - of ze nu in de stemming zijn om terug te kijken of gewoon rond te kijken. En met de nieuwe Layers partners zoals bijvoorbeeld Ticketmaster kan Snapchat in de toekomst nieuwe innovatieve ervaringen bieden voor Snapchatters op de Snap Map.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Snap
Snap Inc. (SNAP: NYSE) is een camerabedrijf. Wij geloven dat het opnieuw uitvinden van de camera onze beste mogelijkheid is om de manier waarop mensen leven en communiceren, te verbeteren. Wij dragen bij aan de menselijke vooruitgang door mensen de gelegenheid te bieden om zichzelf uit te drukken, in het moment te leven en samen plezier te hebben.
Meer over Snap
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.