BouwTag-applicatie myBrand bekroond met Quality Award OutSystems

In totaal behaalde de BouwTag-applicatie een score van 89 procent

| OutSystems | 2 min | 18 november 2021 9:41
Copyright: myBrand
myBrand, SAP- en OutSystems-dienstverlener en -kennispartner, heeft de Quality Award OutSystems ontvangen voor de BouwTag-applicatie die zij in slechts tien weken tijd maakten voor Visser Assen. De kernapplicatie ontvangt data en stuurt deze door aan vier onderliggende applicaties die betrokken zijn bij het facturatieproces van BouwTag. Met de Quality Award OutSystems toont myBrand aan dat de BouwTag-applicatie voldoet aan de hoogste standaarden die OutSystems aan software stelt. In totaal behaalde de BouwTag-applicatie een score van 89 procent. De Quality Award wordt alleen toegekend wanneer de score minstens 85 procent bedraagt.

Het Quality apps-programma

In het Quality apps-programma wordt een project beoordeeld op verschillende technische aspecten, van architectuur tot codekwaliteit en van prestaties tot UX/UI. Op het aspect architectuur scoorde de BouwTag-applicatie van myBrand 98,8 procent. Het onderdeel UX/UI werd beoordeeld op 80,2 procent. De beoordeling vond plaats door middel van een audit. Deze bestond uit een demo en uit verschillende gesprekken met OutSystems-experts.

Jos van Spronsen, Delivery Manager OutSystems bij myBrand: “Ik ben enorm trots dat we als OutSystems-partner onze eerste Quality Award voor de BouwTag-applicatie van Visser Assen mogen ontvangen. myBrand heeft lange termijn relaties, de medewerker en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Dat wordt nu erkend met deze award. Dat we uitzonderlijk hoog scoren op het aspect architectuur is daarbij de kers op de taart. Het bewijst dat de BouwTag-applicatie op een duurzame manier is gebouwd door consultants die hun vak verstaan. We garanderen daarmee flexibiliteit en wendbaarheid voor Visser Assen en minimaliseren het risico op software-problemen gedurende de levenscyclus van de applicatie. En dat is precies waar we bij myBrand voor staan.”

Over de BouwTag-applicatie

Visser Assen levert alles wat je nodig hebt voor bouwen, meten en bebakenen. Twee jaar geleden introduceerde het bedrijf de BouwTag, een IoT-oplossing voor slim materieelbeheer en diefstalbeveiliging. Vanwege het succes van dit product wilde Visser Assen met spoed de administratie rondom deze dienst automatiseren. myBrand ontwikkelde in tien weken tijd een applicatie op basis van het low-code platform van OutSystems.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Tags
OutSystems
Over OutSystems
Wereldwijd vertrouwen duizenden klanten op OutSystems, hét nummer één Low-Code-ontwikkelplatform voor het versnellen van applicatieontwikkeling. Gedreven techneuten hebben ieder aspect van het platform met oog voor detail ontworpen, waardoor bedrijven enterprise-grade apps kunnen bouwen en daarmee hun digitale transformatie kunnen versnellen. OutSystems is de enige oplossing die de kracht van Low-Code applicatieontwikkeling combineert met geavanceerde mobiele functionaliteiten. Daardoor kan het volledige applicatielandschap visueel gemodelleerd en geïntegreerd worden met bestaande systemen.
Meer over OutSystems
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.