Barracuda ziet sterke groei in securityoplossingen voor MSP’s

Barracuda heeft het afgelopen jaar belangrijke mijlpalen behaald voor zijn MSP-divisie

| Barracuda Networks | 3 min | 18 november 2021 11:19
Afbeelding: Barracuda CloudGen Access screenshot | Copyright: Barracuda Networks
 • Barracuda's MSP-divisie heeft in Q2 FY2022 sterke prestaties neergezet dankzij diverse productinnovaties, waaronder Zero Trust Network Access met Barracuda CloudGen Access, integraties met Barracuda RMM en de overname van SKOUT Cybersecurity.
 • Barracuda’s jaarlijkse omzet (ARR) uit Barracuda securityoplossingen voor MSP’s is in een jaar tijd met 37% gegroeid (sinds 30 september 2021)
 • Dankzij een nieuwe integratie biedt Barracuda SKOUT Managed XDR MSP's nu de mogelijkheid om gegevens van Google Workspace-instances te monitoren, voor de detectie van potentieel verdachte activiteit.
Barracuda heeft het afgelopen jaar belangrijke mijlpalen behaald voor zijn MSP-divisie. Ook zijn er sterke verkoopcijfers gerealiseerd, mede dankzij het groeiende aantal MSP's dat security toevoegt aan hun dienstenportfolio.

Dankzij de overname van SKOUT Cybersecurity voor uitgebreide detectie en respons (XDR), nieuwe integraties voor Barracuda RMM en de introductie van Zero Trust Network Access (ZTNA) mogelijkheden voor managed service providers (MSP's) via Barracuda CloudGen Access, is de jaaromzet (ARR; Annual Recurring Revenue) voor Barracuda’s MSP-divisie aan het einde van Q2 FY2022 met 70% gegroeid.

"Met de steeds geavanceerdere dreigingen moeten MSP's ervoor zorgen dat ze bij het beheren van eindgebruikers, netwerken, applicaties en de data waar hun klanten toegang toe hebben, services leveren die echt draaien om security”, zegt Hatem Naguib, President & CEO, Barracuda. "Wij willen ‘best-in-class’ securityoplossingen en -diensten leveren waarmee onze MSP-partners hun klanten optimaal kunnen beschermen in het continu veranderende dreigingslandschap voor cybersecurity.”

Recente MSP-highlights:
 • De jaaromzet (Annual Recurring Revenue; ARR) voor Barracuda’s MSP-securityoplossingen is met 37% gegroeid ten opzichte van vorig jaar (sinds 30 september 2021).
 • De ARR voor Barracuda’s MSP e-mail securityoplossingen met 73% gegroeid ten opzichte van vorig jaar (sinds 30 september 2021).
Recente MSP-innovaties:
 • Managed XDR en SOC: In juli heeft Barracuda SKOUT Cybersecurity overgenomen, marktleider in cyber-as-a-service software voor Managed Service Providers (MSP's) en leverancier van een eXtended Detection and Response (XDR) platform en service. Met deze overname betreedt Barracuda de snelgroeiende XDR-markt met een oplossing die is geoptimaliseerd voor MSP's. De dienst is nu beschikbaar als Barracuda SKOUT Managed XDR.
 • Nieuwe XDR-integratie: Met Barracuda SKOUT Managed XDR kunnen MSP's nu data van Google Workspace-instances monitoren. Dankzij deze integratie kunnen partners pogingen detecteren om:
  • Multi-factor authenticatie te omzeilen;
  • Meer toegangsrechten toe te kennen;
  • Beheerdersrollen te wijzigen.
 • Verbeteringen voor Barracuda RMM: In augustus heeft Barracuda updates aangekondigd voor Barracuda RMM, het securitygerichte en op de cloud gebaseerde remote monitoring en management (RMM) platform. Enkele hoogtepunten zijn nieuwe integraties met Windows Defender Antivirus, updates van de patch management-functionaliteit voor Microsoft en voor software van derden, verbeterde integratie met Barracuda Intronis Backup en integratie met ServiceNow Service Desk.
 • CloudGen Access voor MSP's: in maart van dit jaar heeft Barracuda zijn portfolio van oplossingen en diensten voor IT managed service providers uitgebreid met Barracuda CloudGen Access voor MSP's. Hiermee kunnen MSP's hun securitydiensten uitbreiden met mogelijkheden om de data van klanten te beschermen en onbeheerde BYOD-toestellen beter te controleren, zonder dat er wijzigingen nodig zijn in de bestaande workflows van klanten.
Recente awards en andere waarderingen:
 • Channel Pro Network Readers’ Choice Award 2021: Best Email Security Vendor
 • 2021 Channel Partner Insight North American MSP Innovation Awards: Best RMM Vendor
 • Barracuda MSP 5-sterren gekregen in de CRN Partner Program Guide 2021
 • Barracuda is benoemd tot ‘leader’ in The Forrester Wave: Enterprise Email Security, Q2 2021
 • SC Awards U.S. 2021: Barracuda wins Excellence Award for Best Customer Service
 • Barracuda is een 2021 Gartner Peer Insights Customers’ Choice for Email Security

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Barracuda Networks
Barracuda streeft ernaar de wereld veiliger te maken. Het bedrijf is ervan overtuigd dat iedere organisatie toegang moet hebben tot securityoplossingen van enterpriseklasse, die geschikt zijn voor de cloud. Oplossingen die makkelijk aan te schaffen, uit te rollen en te gebruiken zijn. Barracuda beschermt e-mail, netwerken, data en toepassingen met innovatieve oplossingen die met de klant mee groeien en zich aanpassen aan de bedrijfsontwikkeling. Organisaties over de hele wereld vertrouwen op Barracuda voor bescherming – zodanig dat zij misschien niet eens weten dat ze een risico lopen – zodat zij zich volledig kunnen focussen op de verdere groei van het bedrijf.
Meer over Barracuda Networks
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.