Novulo verwelkomt Adapptive als partner

Adapptive zet het Novulo platform in om bedrijfskritische applicaties te implementeren bij retailorganisaties

| Novulo | 2 min | 18 november 2021 13:34
Afbeelding: Angelo Musch (l.) en John Jaques (r.) | Copyright: Novulo
Novulo, grondlegger van composable low-code, breidt het partner ecosysteem uit met Adapptive. Adapptive zet het Novulo platform in om bedrijfskritische applicaties te implementeren bij retailorganisaties en gaat de Novulo store verder uitbreiden met componenten gericht op marketing, sales, fulfilment en service voor de retailbranche. Het groeiende Novulo ecosysteem biedt een store met ruim 2.500 herbruikbare low-code modellen, waarmee organisaties applicaties naar eigen inzicht en behoefte kunnen samenstellen.

Adapptive is een nieuw opgerichte low-code agency dat zich volledig gaat specialiseren op het Novulo platform. Angelo Musch, managing consultant van Adapptive: “Na een uitgebreide inventarisatie van verschillende platformen hebben we voor Novulo gekozen, omdat we zeer onder de indruk zijn van de mogelijkheid om te starten met samenstellen van applicaties op basis van herbruikbare componenten. Hiermee kunnen we de time-to-value voor onze klanten enorm versnellen, terwijl we gebruikmaken van modellen die hun kwaliteit al hebben bewezen. Novulo heeft een indrukwekkend trackrecord in de e-commerce industrie en heeft de kracht van low-code en volledige integratie in deze branche ruimschoots aangetoond.”

John Jaques, CEO van Novulo: “De vraag naar composable applicaties groeit. Steeds meer bedrijven zijn op zoek naar een meer wendbare aanpak om hun softwarebehoeften mee in te vullen. Om aan deze vraag te kunnen voldoen breiden wij ons ecosysteem voor low-code softwareontwikkeling steeds verder uit. Onze partners kunnen door het hergebruik van modellen hun klanten sneller en beter bedienen, hebben de mogelijkheid om zelf IP op te bouwen en om klanten te ondersteunen met een innovatief platform dat aansluit op de toekomstvisie voor applicatieportfolio’s. Wij zijn erg enthousiast dat Adapptive toetreedt tot ons ecosysteem. Door de kennis en drive waar Adapptive over beschikt hebben we hiermee een goede partij gevonden om retailorganisaties te ondersteunen in hun route naar een wendbaar applicatieportfolio.”

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Novulo
Novulo is de grondlegger van prescriptive low-code. Deze aanpak biedt organisaties het fundament om strategische applicaties te moderniseren en continu te innoveren. De kracht zit in de combinatie van herbruikbare best-of-breed oplossingen met snelle softwareontwikkeling op één platform. Deze combinatie maakt het mogelijk om applicaties snel te wijzigen. Dit draagt bij aan ongekende ontwikkelsnelheid, continue optimalisatie van bedrijf en applicatie en volledige integratie van data en bedrijfsprocessen. Het Novulo platform legt een solide basis voor de geleidelijke vervanging van kernapplicaties en het versterken van het onderscheidend vermogen van organisaties. Het platform heeft zich bewezen in complexe en bedrijfskritische omgevingen bij meer dan 200 organisaties met grote gebruikersaantallen en hoge prestatievereisten. Met het Novulo platform modeleren deze organisaties hun toekomst en zijn zij in staat de bedrijfsvoering dagelijks te verbeteren.
Meer over Novulo
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.