DATPROF en EPI-USE Labs maken consistent data anonimiseren mogelijk in SAP en non-SAP

| DATPROF | 2 min | 27 februari 2020 11:51
Gewaardeerd
Copyright: DATPROF
EPI-USE Labs en DATPROF, beide marktleiders in test data management oplossingen, hebben hun data-anonimiseer oplossingen gekoppeld. Dankzij deze samenwerking kunnen klanten nu test data consistent anonimiseren over meerdere SAP en non-SAP omgevingen.

De markt voor test data management schreeuwt om effectieve privacy oplossingen. Het was een grote uitdaging om complete ketens zowel technisch als functioneel te anonimiseren. Veel sectoren zoals de energiesector en retail gebruiken een mix van databasetechnologieën. Om zogenaamde ‘silo-oplossingen’ te voorkomen, was een combinatie van oplossingen nodig. Dat was de reden voor EPI-USE Labs (specialist in SAP) en DATPROF (specialist in non-SAP) om hun expertise te combineren en EPI-USE Labs’ Data Sync Manager (DSM) en DATPROF Privacy aan elkaar te koppelen. Deze innovatieve oplossing maakt het mogelijk om data op dezelfde wijze te maskeren over zowel SAP als non-SAP databases heen.

“Het werken met DATPROF voegt een extra dimensie toe aan onze oplossing, maar nog belangrijker: het biedt een eenvoudige manier om een uitdagend probleem op te lossen. Het maakt onze test data management oplossing voor SAP compleet, nu ook buiten SAP op een flexibele en herhaalbare manier test data kan worden gecreëerd en gemaskeerd”, zegt Paul Hammersley, Senior Vice President voor ALM Solutions bij EPI-USE Labs.

“Deze oplossing biedt gebruikers enorme voordelen, vooral klanten met een mix van databasetechnologieën,” vertelt Bert Nienhuis, Chief Product Officer bij DATPROF. “Een logische vervolgstap is het koppelen van de subset en slicing oplossingen voor SAP en non-SAP. Dit versterkt de missie van zowel DATPROF en EPI-USE Labs: het eenvoudiger verkrijgen van de juiste test data op het juiste moment.”

Hoe vind je dit artikel?


Waardering: Uitstekend (1 rating).

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over DATPROF
DATPROF is dé specialist in oplossingen voor test data management. Het bedrijf helpt cliënten met data maskeer-, data generatie- en data subsetoplossingen. Eenvoudig over test data kunnen beschikken is cruciaal voor hoge quality assurance. Het streven van het bedrijf om simpele en slimme data-oplossingen te bouwen, leidt tot voortdurende innovatie. DATPROF ontstond in 2009 en is Nederlands marktleider op het gebied van test data management. Door de grote verscheidenheid aan klanten, in zowel de publieke als de private sector, heeft ze een uitgebreid track record. DATPROF is onafhankelijk en gebruikt zijn wereldwijde partnernetwerk om de oplossingen bij haar klanten te brengen. DATPROF vereenvoudigt het verkrijgen van de juiste test data op het juiste moment.
Meer over DATPROF
Disclaimer
Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.