EDB presenteert line-up voor Postgres Build 2021

EDB host gratis virtueel evenement voor PostgreSQL-gebruikers in Europa

| EDB | 2 min | 18 november 2021 13:40
Copyright: Postgres
EDB, een belangrijke bijdrager aan PostgreSQL, presenteert het programma voor Postgres Build 2021, een tweedaags online evenement dat plaatsvindt op 30 november en 1 december. De conferentie van dit jaar brengt vooraanstaande PostgreSQL-experts samen met enterprise-gebruikers en community-members. Registratie en aanwezigheid bij Postgres Build is gratis.

“Van replication consistency en high availability tot het migreren van legacy-databases naar Postgres, de bezoekers van Postgres Build 2021 worden geïnformeerd over de meest urgente issues binnen het Postgres-ecosysteem om besluitvormers te helpen bij het succesvol stimuleren van databasemodernisering”, aldus Simon Riggs, Postgres Fellow bij EDB.

Agenda

De volgende drie onderwerpen staan centraal bij Postgres Build 2021: het gebruik van Postgres binnen enterprises, PostgreSQL-tools en -features, en PostgreSQL use cases. Sprekers zijn onder meer Marc Linster (CTO, EDB), Jan Karremans (Product Manager, EDB), Jozef de Vries (Sr. Vice President, Product Development, EDB), Rick Malon (Ericsson) en Martin Schmitter (RWE Germany).
Highlights:
  • Bruce Momhian, Vice President, Postgres-evangelist, EDB, start het tweedaagse evenement met een keynote over de toekomst van PostgreSQL, de uitdagingen waarmee het geconfronteerd wordt en hoe de community deze kan overkomen.
  • Marc Linster, CTO bij EDB, trapt dag twee af met een keynote over het verplaatsen van databases naar de cloud. Linster bespreekt daarbij opties voor Postgres in de cloud met een focus op Kubernetes, DBaaS en BigAnimal, EDB’s volledig beheerde database-service.
  • Een paneldiscussie met EDB-klanten, zoals Rick Malon van Ericsson en Martin Schmitter van RWE Germany.
Bekijk de volledige agenda voor Postgres Build 2021 hier. U kunt zich online registreren voor het event.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over EDB
PostgreSQL is in toenemende mate de voorkeursdatabase voor organisaties die innovatie willen stimuleren en hun business willen versnellen. De enterprise-class software van EDB breidt PostgreSQL uit en helpt klanten zowel on-premises als in de cloud, het maximale te halen uit PostgreSQL. De 24x7 wereldwijde ondersteuning, professionele services en training helpen onze klanten risico's te beheersen, kosten te managen en efficiënt te schalen.
Meer over EDB
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.