Supermicro biedt een versnelde levering van zijn HPC-clusters aan

Dankzij de uitbreiding van zijn portfolio kan Supermicro complete oplossingen op rackniveau sneller en goedkoper leveren aan verschillende sectoren

| Supermicro | 2 min | 18 november 2021 13:51
Afbeelding: Supermicro Universal GPU Architecture | Copyright: Supermicro
Super Micro Computer, Inc. (SMCI), wereldleider op het gebied van enterprise computing, opslag, netwerkoplossingen en groene computertechnologie, kondigt vandaag aan dat het versnelde leveringen kan bieden voor zijn High performance computing (HPC) clusters. Dankzij de uitbreiding van zijn portfolio, met servers, opslag, AI-oplossingen en vloeistofkoelingen, en nieuwe productiefaciliteiten kan Supermicro complete oplossingen op rackniveau sneller en goedkoper leveren aan verschillende sectoren.

Voor zijn portfolio heeft Supermicro een nieuwe universele GPU-server gelanceerd, die klanten in staat stelt om de beste CPU's, GPU's en schakelconfiguraties te kiezen voor hun toepassingen en workloads. Klanten kunnen kiezen uit configuraties met een dubbele processor, met behulp van de derde generatie Intel Xeon Scalable-processor of de derde generatie AMD EPYC™-processor. Het universele GPU-systeem stelt systeembeheerders tevens in staat om HPC/AI-systemen in hun clusters te standaardiseren voor de gewenste workloads op een platform dat zowel veelzijdig als flexibel is. Dit unieke systeem is geoptimaliseerd voor verschillende GPU's, zoals de onlangs aangekondigde AMD InstinctTM MI200-serie accelerators en NVIDIA A100 GPU's. Supermicro-systemen, zoals de SuperBlade®- en BigTwin®-systemen, zijn geoptimaliseerd voor HPC-toepassingen waar schaalbaarheid en elektriciteitsbesparingen van cruciaal belang zijn.

Van oudsher werkt Supermicro samen met partners om de meest energiezuinige HPC-systemen te creëren die vandaag de dag beschikbaar zijn. Als resultaat hiervan is de Preferred Networks MN-3 Core Server, geoptimaliseerd voor Intel Xeon CPU's, onlangs op de Green 500-lijst op de eerste plaats gezet als het gaat om energie-efficiëntie en het bepalen welke grote systemen de beste prestaties per watt leveren.

Terwijl Supermicro de meest efficiënte luchtgekoelde systemen blijft ontwerpen, is vloeibare koeling een noodzakelijke technologie voor goed presterende servers, zoals de Supermicro SuperBlade®- en GPU-servers met de nieuwste CPU's en GPU's. Supermicro heeft hiervoor nieuwe productiefaciliteiten gebouwd die zijn uitgerust om volledige, vloeibaar gekoelde clusters te produceren, op schaal getest voor verzending naar de klant.

"Supermicro zet zich in om complete IT-oplossingen te leveren voor klanten," aldus Charles Liang, president en CEO van Supermicro. "We kunnen nu grote aantallen vloeibaar gekoelde clusters leveren, die de nieuwste computertechnologieën gebruiken. Hierdoor kunnen klanten snel operationeel zijn, wat resulteert in lagere kosten. Met ons 'Made in the USA' initiatief, plus andere programma's, kunnen klanten geoptimaliseerde HPC- en AI-systemen ontwerpen voor hun workloads. Bovendien zal het toekomstige universele GPU-systeem klanten een verscheidenheid aan complete systemen met een keuze uit de CPU-, GPU- en switch-technologieën bieden."

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Supermicro
Super Micro Computer, Inc. (Nasdaq: SMCI), de toonaangevende innovator op het gebied van hoogwaardige, zeer efficiënte servertechnologie, is wereldwijd een toonaangevende leverancier van geavanceerde server Building Block Solutions® voor Enterprise Data Center, Cloud Computing, Kunstmatige intelligentie en Edge Computing Systems. Supermicro zet zich in voor de bescherming van het milieu door middel van zijn "We Keep IT Green®"-initiatief en biedt klanten de meest energiezuinige, milieuvriendelijke oplossingen op de markt.
Supermicro, Server Building Block Solutions en We Keep IT Green zijn handelsmerken en/of gedeponeerde handelsmerken van Super Micro Computer, Inc. AMD, het AMD Arrow-logo, EPYC en combinaties zijn daarom handelsmerken van Advanced Micro Devices, Inc. Alle andere merken, namen en handelsmerken zijn eigendom van de respectieve eigenaren ervan.
Meer over Supermicro
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.