De Doelen opent in ‘22 de deuren voor Tech Congres – Immersive Tech Week

Door samenwerking met de gemeente Rotterdam, Rotterdam Partners en Venture Café Rotterdam de Immersive Tech Week naar Rotterdam

| The New Base | 2 min | 19 november 2021 12:24
Gewaardeerd
Afbeelding: Directeur Janneke Staarink (de Doelen) en Benjamin de Wit (VRDays Europe) | Copyright: The New Base
De 8ste editie van VRDays Europe/Immersive Tech Week vindt volgend jaar november plaats in de Rotterdamse Doelen. Een allesomvattend internationaal meerdaags congres waar tech, kunst, educatie, gezondheidszorg en commercie samenkomen. Na eerdere edities gaan de Doelen, VRDays en Laval Virtual als partners van dit evenement in 2022 groot uitpakken. We zijn dan ook verheugd dat we de Immersive Tech Week door samenwerking met gemeente Rotterdam, Rotterdam Partners en Venture Café naar Rotterdam hebben weten te halen.

Tech is overal, op de werkvloer, bij sport en spel, entertainment, wetenschap, de zorg en in de commercie. Het is niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Sterker nog, we kunnen niet meer zonder, wij leven in een digitale wereld en de zogenaamde immersieve technologie gaat de komende tijd een enorme vlucht nemen. Daar wil de Doelen, midden in een dynamische stad als Rotterdam samen met vele Rotterdamse partners natuurlijk bij zijn. Een wervelend congres met themadagen, workshops, debatten, demonstraties en een beurs met de laatste snufjes en ontwikkelingen.

Directeur Janneke Staarink: “De Doelen is in transitie en wil een belangrijke rol spelen zowel in en met de stad en ook op het internationale vlak. We zijn dan ook verheugd dat we de Immersive Tech Week naar Rotterdam hebben weten te halen. Het past bij de stad en juist het feit dat er niet alleen technische koppen zullen rondlopen in november 2022, maar dat we kunstenaars en andere creatieven bij het congres betrekken stemt ons vrolijk. Het zijn juist de kunstenaars, dichters en filosofen die ons in de toekomst gaan helpen met deze immersieve materie.”

Oprichter en festivaldirecteur Benjamin de Wit: “De stap van Amsterdam naar de Doelen in Rotterdam komt op het juiste moment. De Doelen staat midden in deze samenleving en de stad Rotterdam heeft alles: industrie, innovatie, het Erasmus MC, een rijke kunstsector, internationale allure én een edge, een kracht, een wil om te vernieuwen zoals je bijna nergens anders ziet.”

De Doelen

Concertgebouw, poppodium, festivalhart, congresruimte én bruisende hotspot. Meer weten over het karakteristieke rijksmonument in het hart van Rotterdam? Bekijk de website van de Doelen voor meer informatie en de concertagenda.

Hoe vind je dit artikel?


Waardering: Uitstekend (1 rating).

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over The New Base
Weet u wat innovatieve technologie voor uw bedrijf kan betekenen? Van de impact die nieuwe media zouden hebben, groei versnellen, kosten verlagen en klantwaarde toevoegen? Of het nu gaat om het stimuleren van (remote) samenwerking tussen medewerkers via virtuele platforms, het optimaliseren van trainingen dankzij VR-oplossingen of het verbeteren van de gebruikerservaring met boeiende AR-tools, de mogelijkheden zijn eindeloos. Wij zijn uw partner in grensverleggende technologie, uw geeky beste vriend en een tovenaarsontwikkelaar, alles in één.
Meer over The New Base
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.