Microsoft Nederland stelt Anke den Ouden aan als nieuwe Algemeen Directeur

Den Ouden is sinds 1997 werkzaam bij Microsoft in diverse leiderschapsposities

| Microsoft | 1 min | 19 november 2021 18:50
Afbeelding: Anke den Ouden, Algemeen Directeur bij Microsoft Nederland | Copyright: Microsoft
Microsoft stelt Anke den Ouden (57) aan als nieuwe Algemeen Directeur Microsoft Nederland. Den Ouden is sinds 1997 werkzaam bij Microsoft in diverse leiderschapsposities en start per 22 november als Algemeen Directeur van de Nederlandse divisie.

Anke den Ouden is haar carrière gestart bij Microsoft Duitsland in verschillende rollen op het gebied van marketing, sales en business management. Vervolgens heeft ze leiderschapsfuncties bekleed binnen de zakelijke- en consumentenmarkt bij Microsoft Rusland en Polen en op het hoofdkantoor van Central & Eastern Europe. Den Oudens diepgaande kennis van de Microsoft-organisatie, de cultuur, klanten en partners, geeft haar een sterke positie om de organisatie verder in te richten naar wat klanten en partners nodig hebben in hun digitale transformatie.

Anke den Ouden in haar eigen woorden: “Als Nederlandse heb ik vele jaren in het buitenland gewerkt, maar is het altijd mijn grote droom geweest om leiding te geven aan Microsoft Nederland. Er ligt een mooie uitdaging om de organisatie te optimaliseren om ons nog beter te kunnen voldoen aan de wensen van onze klanten en partners. Ik kijk er naar uit om het grote potentieel van Microsoft in Nederland verder te ontwikkelen en daarmee bij te dragen aan het succes van onze klanten, partners en de Nederlandse samenleving.”

Anke neemt de rol over van Bas Telgenkamp, die heeft besloten terug te treden als Algemeen Directeur.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Tags
Microsoft
Over Microsoft
Microsoft Corporation is een Amerikaans multinationaal technologiebedrijf met hoofdkantoor in Redmond, Washington. Het ontwikkelt, produceert, licentieert, ondersteunt en verkoopt computersoftware, consumentenelektronica, personal computers en aanverwante diensten.
Meer over Microsoft
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.

Nog een artikel lezen?


Vorige artikel
Volgende artikel
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.