Vertiv zet partners in schijnwerpers tijdens de jaarlijkse EMEA Channel Awards

Veel huidige en nieuwe Vertiv-partners vanuit de hele EMEA-regio kwamen virtueel bijeen

| Vertiv | 2 min | 22 november 2021 10:45
Copyright: Vertiv
Vertiv, wereldwijde leverancier van bedrijfskritische infrastructuur en connectiviteitsoplossingen, heeft de winnaars bekend gemaakt van de jaarlijkse Vertiv EMEA Channel Awards. Hiermee wordt de bijdrage van partners in zeven categorieën erkend.

De winnaars van de Vertiv EMEA Channel Awards 2021 zijn:
  • EMEA Outstanding Vertiv Project of the Year Award: TechExpress, Ghana
  • EMEA Most Innovative Marketing Campaign of the Year Award: RRC, Rusland
  • EMEA Vertiv Brand Ambassador of the Year Award: Veljko Ostojić, Product Manager, Ingram Micro Servië
  • EMEA Rising Star Reseller Award: Netsite, Turkije
  • EMEA Reseller of the Year Award: Ricca IT, Italië
  • EMEA Rising Star Distributor Award: Hiperdist, Midden-Oosten en Afrika
  • EMEA Distributor of the Year Award: Ingram Micro, Duitsland
Veel huidige en nieuwe Vertiv-partners vanuit de hele EMEA-regio kwamen virtueel bijeen tijdens de jaarlijkse Channel Summit & Awards, dat op woensdag 17 november plaatsvond. De dag bestond, naast de uitreiking, uit paneldiscussies en een reeks keynote sessies, met gastsprekers als Dell Technologies, Canalys, CRN en Canva. Zij bespraken de laatste channeltrends voor 2022 en de daaropvolgende jaren.

“Ik ben heel blij dat we de kans krijgen om onze channelpartners en het werk dat in de EMEA-regio plaatsvindt in de schijnwerpers te zetten. Van uitstekende projecten tot innovatieve marketing; van merkambassadeurschap tot schitterende voorbeelden van reselling; de awards zijn een belangrijk moment om dit alles te vieren”, aldus Karsten Winter, Vice President Sales voor Vertiv in EMEA.

“Ons channelpartnerprogramma is sinds de start geïntensiveerd en ons partnerbestand blijft voortdurend groeien”, voegt Giordano Albertazzi, Vertiv President EMEA, toe. “Ik wil de winnaars van dit jaar van harte feliciteren met hun indrukwekkende werk, en al onze channelpartners bedanken voor hun voortdurende samenwerking bij het stimuleren van de groei van de business.”

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Vertiv
Vertiv (NYSE: VRT) brengt hardware, software, analyse en service samen om ervoor te zorgen dat de vitale toepassing van zijn klanten continu kunnen draaien, optimaal presteren en meegroeien met hun zakelijke behoeften. Vertiv lost de belangrijkste uitdagingen op waarmee datacenters, communicatienetwerken en commerciële en industriële locaties van nu te maken hebben met een portfolio van stroom-, koelings- en IT-infrastructuuroplossingen en diensten die zich uitstrekken van de cloud tot de edge van het netwerk.
Meer over Vertiv
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.