Ericsson lanceert een intelligent Automation (AI) platform voor slimmere netwerken

Een platform dat providers helpt de netwerkprestaties te optimaliseren, operationele efficiëntie mogelijk te maken en een verbeterde klantervaring te bieden

| Ericsson | 1 min | 22 november 2021 11:15
Copyright: Ericsson
Ericsson heeft recentelijk het Intelligent Automation Platform gelanceerd. Dit is een service die het beheer, de configuratie en coördinatie van het mobiele netwerk kan automatiseren. Het platform helpt Cloud Solution Providers (CSP’s) bij het optimaliseren van netwerkprestaties, het stelselmatig verbeteren van bedrijfsprocessen en een betere klantervaring te bieden. Deze ontwikkeling levert functionaliteiten voor dienstbeheer en staat in lijn met de O-RAN Alliance.

Met dit open en virtuele netwerk is het mogelijk om functies die worden verzorgd door hardware om te zetten in software. Dit maakt innovatie in het ecosysteem mogelijk en stimuleert CSP’s om nieuwe applicaties en diensten te ontwikkelen.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Ericsson
Ericsson (NASDAQ: ERIC) stelt communication service providers in staat de volledige potentie van connectiviteit te benutten. Het portfolio van het bedrijf bestaat uit netwerken, digital en managed services en emerging business, en is ontwikkeld om klanten te helpen bij hun digitalisering, vergroten efficiëntie en ontdekken van nieuwe inkomstenstromen. De investering die Ericsson doet in innovatie heeft ervoor gezorgd dat miljarden mensen wereldwijd profiteren van de voordelen van telefonie en mobiel breedband.
Meer over Ericsson
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.