tado° slimme thermostaten Black Friday deals - tot wel 40% korting

Je huis warm en comfortabel te houden tijdens de koude winterdagen

| tado° | 2 min | 22 november 2021 17:12
Copyright: tado°
Tijdens Cyber Week en Black Friday geeft tado° grote kortingen op zijn slimme thermostaten die je helpen je huis warm en comfortabel te houden tijdens de koude winterdagen. Zeker nu de verwarmingskosten en energieprijzen ongekende hoogten bereiken. Uit een recent onderzoek bleek dat slimme thermostaten de meest kosteneffectieve manier zijn om energiekosten te besparen en CO2-uitstoot te verminderen. Door intelligente controle over het verwarmingssysteem helpt tado° om gemiddeld 22% te besparen op de jaarlijkse energierekening. Consumenten kunnen met de slimme thermostaat van tado° dus niet alleen op de korte termijn geld besparen tijdens de Cyber Week en met Black Friday deals, maar ook op de lange termijn.

De oplossingen van tado° zijn compatibel met 95% van alle verwarmingssystemen, kunnen eenvoudig geïnstalleerd worden, maken het mogelijk om verschillende kamers onafhankelijk van elkaar aan te sturen en werken naadloos samen met Amazon Alexa, Google Assistant en Apple HomeKit.

Er zijn meerdere tado° Cyber Week en Black Friday deals, maar kijk zeker naar deze deal:
  • tado° Slimme Bedrade Thermostaat Starter Kit V3+ plus Radiatorknoppen 2-pack
    Korting: tot 40%
    RRP: €349,99
    Datum: 19-11 - 29-11
Deze en andere deals zijn beschikbaar op Tink NL, Coolblue, Bol, HelloSmart.

tado°’s belangrijkste skills zijn Geolocatie, Open Raam Detectie, Aanpassingen aan Weersvoorspellingen, Care & Protect en Binnenklimaat Comfort. Deze zorgen samen voor een energiezuinig en comfortabel huis. Daarnaast kun je de temperatuur in je huis altijd en overal via de smartphone app of met jouw stem beheren. Het perfecte cadeau voor iedereen die energie wil besparen, terwijl het comfort en klimaat in jouw huis verbetert.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over tado°
tado°, opgericht in 2011 in München, is een van de Europese leiders op het gebied van intelligent klimaatbeheer voor woningen. Met zijn slimme thermostaten voor verwarming en koeling werkt tado° als klimaatassistent met Skills zoals Geolocatie, Aanpassing aan Weersvoorspellingen, Open Raam Detectie, Klimaatcomfort en meer. tado° de manier waarop thuis energie wordt verbruikt: tado° staat voor meer comfort, meer besparingen en meer welzijnet mee.
Meer over tado°
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.