Richemont selecteert AWS als preferred cloudprovider om productinnovatie te stimuleren

Wereldwijde leider op het gebied van luxegoederen moderniseert zijn infrastructuur met AWS

| AWS | 2 min | 23 november 2021 8:53
Copyright: Richemont
Amazon Web Services (AWS) kondigt aan dat Compagnie Financière Richemont SA, een Zwitserse groep voor luxegoederen en eigenaar van prestigieuze merken en bedrijven erkend voor hun uitmuntendheid in sieraden, horloges, mode en accessoires, waaronder Cartier, Montblanc, IWC Schaffhausen en Van Cleef & Arpels, zijn volledige enterprise IT-infrastructuur verplaatst naar AWS. Richemont zal zijn Europese datacenters sluiten en aanvullende datacenters in Hong Kong en de VS migreren naar AWS tegen eind 2022. Als onderdeel van zijn digitale transformatiestrategie zal het bedrijf meer dan 5.000 virtuele machines en 120 SAP-instanties naar AWS verplaatsen om de infrastructuur te moderniseren, de security te verbeteren en de automatisering van zijn wereldwijde activiteiten te stimuleren.

De cloud-first-strategie van Richemont omvat het migreren van zijn bedrijfscruciale enterprise IT-applicaties en enterprise resource planning-, accounting, supply chain management-, productie, product lifecycle management- en e-commercesystemen naar AWS. Met AWS zal het luxegoederenbedrijf een breed scala aan geavanceerde cloudmogelijkheden gaan gebruiken, waaronder machine learning, analyse, security en database, om productinnovatie te bevorderen in zijn fysieke retailactiviteiten en e-commerce-aanbod.

"AWS is een integraal onderdeel van onze enterprise IT-transformatie, omdat we op zoek zijn naar betere manieren om onze klanten van dienst te zijn, de manier waarop we werken te stroomlijnen en te concurreren op globaal niveau", zegt Kim Hartlev, Group Chief Information Officer bij Richemont. “AWS, met zijn bewezen ervaring en zeer goed presterende wereldwijde infrastructuur, zal de agility, security en schaalbaarheid leveren die we nodig hebben om nieuwe bedrijfsprocessen en nieuwe servicemodellen te lanceren. Het ongeëvenaarde innovatietempo van AWS en het brede portfolio aan services, waaronder analyse en machine learning, zullen ons helpen meer inzichten te verwerven en een nog beter agile bedrijf in de cloud te worden.”

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over AWS
Amazon Web Services (AWS) levert een cloudplatform en biedt wereldwijd services vanuit haar datacenters van infrastructuurtechnologieën zoals computing, opslag en databases - tot opkomende technologieën, zoals machine learning en kunstmatige intelligentie, data-lakes en analyses, en Internet Of Things. Dit maakt het sneller, eenvoudiger en goedkoper om uw bestaande applicaties naar de cloud te verplaatsen en bijna alles te bouwen wat u zich kunt voorstellen.
Meer over AWS
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.