Beleef het beste van KB4-CON 2021 EMEA opnieuw!

Het volledig virtuele en op cyberbeveiliging gerichte evenement van KnowBe4

| KnowBe4 | 1 min | 23 november 2021 14:20
Copyright: KnowBe4
Op 23 september 2021 vond KB4-CON EMEA plaats, het volledig virtuele en op cyberbeveiliging gerichte evenement van KnowBe4. Tijdens het event kwam een keur aan (inter)nationaal bekende sprekers voorbij, waaronder Mikko Hypponen, Chief Research Officer bij F-Secure en ook Kevin Mitnick die momenteel Chief Hacking Officer is van KnowBe4.

In diverse sessies gaat een groot aantal sprekers in op de stand van zaken op het gebied van cyber security, bijvoorbeeld over welke dreigingen we momenteel zien, welke nieuwe technologie er is en wordt ontwikkeld en vooral ook wat de rol van de mens en training is in dit verhaal.

Naast een keynote van Hypponen en KnowBe4-CEO Stu Sjouwerman, is ook de Fireside Chat te volgen met Kevin Mitnick, ‘s werelds beroemdste hacker en tevens Chief Hacking Officer bij KnowBe4 en Colin Murphy, Chief Information Officer bij KnowBe4. Het duo bespreekt de nieuwste social engineering-trends die hackers gebruiken. In de sessie zal Mitnick laten zien dat je een hacker nodig hebt om een hacker te kennen. Hij laat enkele van de meest geavanceerde technieken zien die worden gebruikt door de hedendaagse cybercriminelen.

Gratis sessies

Alle sessies zijn on demand en na eenmalige registratie gratis terug te zien via: https://www.knowbe4.com/kb4-con.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over KnowBe4
KnowBe4 is leverancier van 's werelds grootste platform voor security awareness-trainingen en simulated phishing. KnowBe4 is opgericht door IT- en data security-specialist Stu Sjouwerman en helpt organisaties het menselijke element van security aan te pakken. Dit doet het door het bewustzijn over ransomware, CEO-fraude en andere social engineering-tactieken te vergroten door middel van een nieuwe benadering van awareness-trainingen over security. Kevin Mitnick, een internationaal erkende cybersecurity-specialist en Chief Hacking Officer van KnowBe4, hielp bij het ontwikkelen van de KnowBe4-trainingen op basis van zijn goed gedocumenteerde social engineering-tactieken. Organisaties vertrouwen op KnowBe4 om hun eindgebruikers te mobiliseren als de laatste verdedigingslinie.
Meer over KnowBe4
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.