Distology verhuist zijn kantoor naar Utrecht om zijn positie in de Benelux verder uit te bouwen

Marco Hovestad aangesteld als Channel Account Manager

| Distology | 2 min | 23 november 2021 14:26
Gewaardeerd
Afbeelding: Marco Hovestad, Channel Account Manager bij Distology | Copyright: Distology
Distology, de distributeur voor fabrikanten en dienstverleners van disruptieve cybersecurityoplossingen, kondigt vandaag aan dat het zijn kantoor voor de Benelux verhuist naar Utrecht. Het pand beschikt over een future-proof werkomgeving vanwaar Distology zijn positie nog verder kan uitbouwen. Het is hierdoor op alle vlakken mogelijk om nog efficiënter te werken en klanten en partners goed te ontvangen. Het kantoor ligt direct aan de snelwegen A2 en A12 met directe ontsluiting naar de A27 en A28 en heeft via de Prins Clausbrug een directe verbinding naar het centrum van Utrecht. Daarnaast heeft het gebouw tevens een eigen P&R met goede ov-aansluitingen.

Om verdere groei binnen het kanaal aan te jagen is Marco Hovestad (41) aangesteld als Channel Account Manager. Hovestad is binnen deze functie verantwoordelijk voor het identificeren, ontwikkelen en uitbreiden van relaties met vendors, resellers en eindgebruikers. Daarnaast zal hij zich bezighouden met het signaleren van kansen in de markt en het management team ondersteunen in het uitzetten van de strategie. Hovestad brengt meer dan 25 jaar ervaring in de IT-sector met zich mee op het gebied van direct- en inside sales. Hij heeft diepgaande expertise op het gebied van inside sales. Zijn laatste functie was die van Inside Sales Representative bij Lantech (nu Felton), waar hij de inside sales afdeling heeft opgezet en de spil in het web was tussen de klant, accountmanagers, engineers en leveranciers.

“Ik kan niet wachten om aan de slag te gaan bij Distology,“ aldus Marco Hovestad, Channel Account Manager bij Distology Benelux.“Het is een bedrijf dat een enorme internationale groei doormaakt, veel expertise heeft op het gebied van security en tevens grote plannen heeft in de Benelux. Ik hoop dan ook van grote waarde te kunnen zijn om Distology verder te laten groeien.“

“Ons nieuwe kantoor is een stap voorwaarts en het is een prachtig pand. Hierdoor kunnen wij als distributeur verder groeien. Dankzij de centrale ligging van Utrecht zijn wij voor iedereen prima bereikbaar. Wij kijken ernaar uit om al onze klanten en partners te ontvangen,” aldus Thomas Kramps, Regional Director Benelux. “Bovendien zijn wij erg blij met de aanstelling van Marco. Hij heeft veel ervaring op het gebied van sales en kent de reseller en vendor wereld op zijn duimpje. Hierdoor begrijpt hij als geen ander wat onze partners verwachten, waardoor wij als Benelux organisatie verder kunnen groeien.”

Hoe vind je dit artikel?


Waardering: Goed (1 rating).

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Distology
Distology is een market enabler die échte waarde wil bieden voor de distributie van cybersecurity oplossingen. Distology staat voor innovatieve en disruptieve technologie en streeft ernaar om het reseller netwerk te prikkelen en te inspireren. Het ethos van het bedrijf is gebaseerd op vertrouwen, relaties, energie en gedrevenheid. Daarnaast wil Distology hoogwaardige end-to-end ondersteuning en commerciële middelen bieden voor de volledige verkoopcyclus. 
Meer over Distology
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191029200614.jpg
Drive value with data
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.