Q8 en Tango electric zetten via partnership met EVBox Group stevig in op alles-in-één-laadoplossingen voor bedrijven

Q8 wil zijn B2B-ambities waarmaken door EVBox-laadstations te installeren en exploiteren

| EVBox | 2 min | 23 november 2021 15:58
Afbeelding: Geert de Mil, E-mobility Manager bij Q8, (links) en Daniël Geerts, Regional Director Benelux bij EVBox, (rechts) ondertekenen het contract tussen Q8 en EVBox Group | Copyright: EVBox
Q8 zet met dochterondernemingen Q8 en Tango electric steeds steviger in op laadoplossingen voor bedrijven en hun werknemers. In samenwerking met EVBox Group, wereldwijde leverancier van laadoplossingen voor elektrische voertuigen, wil het bedrijf zijn B2B-ambities waarmaken door EVBox-laadstations te installeren en exploiteren, zowel op kantoor als bij werknemers thuis.
Q8 en EVBox willen de overgang naar elektrisch rijden voor ondernemingen met een bedrijfswagenpark zo soepel mogelijk laten verlopen met de introductie van een nieuw, elektrisch totaalaanbod. Alles, van installatie tot service achteraf, wordt hierbij door Q8 verzorgd. Naast het leveren van de laadstations, ondersteunen de experts van EVBox Q8 om het aanbod en netwerk van Q8 en Tango electric voor bedrijven verder uit te breiden.
De bijhorende Q8- en Tango electric-laadpas geeft bovendien toegang tot 98% van alle laadstations in de Benelux. Dit is een grote stap in de transformatie van Q8 naar een duurzame mobiliteitsspeler.
Via dit aanbod kunnen werknemers hun elektrische bedrijfswagen zowel op kantoor met het EVBox BusinessLine-laadstation als thuis met de EVBox Elvi laden. Daarnaast kunnen ze met behulp van de Q8- en Tango electric-laadpas gebruikmaken van het publieke netwerk van ruim 92.000 laadpunten in de Benelux, waaronder ook EVBox-laadpunten.
"Bedrijven zijn massaal hun wagenpark aan het vergroenen en willen hierbij op een professionele manier ondersteund en ontzorgd worden. We zijn dan ook blij dat we hen, dankzij dit partnership met EVBox, kunnen helpen met een totaalpakket waarbij alles van A tot Z wordt verzorgd. Daarnaast blijven we ook volop het laadnetwerk uitbreiden dat via onze laadpas en app beschikbaar is in de Benelux én andere Europese landen." - Geert De Mil, E-mobility Manager bij Q8.
"We zijn trots op deze samenwerking met Q8, die hen in staat stelt hun klanten in de Benelux slimme en schaalbare laadoplossingen te bieden voor thuis en op kantoor. Het is mooi om te zien dat een bedrijf als Q8 zich volledig inzet voor een duurzame toekomst. Met gedeelde ambitie hopen we ze de komende jaren met onze uitgebreide ervaring in de markt te blijven ondersteunen." - Daniël Geerts, Regional Director Benelux bij EVBox.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over EVBox
EVBox Group is opgericht in 2010 en versnelt sindsdien de adoptie van elektrisch vervoer door het bieden van alles-in-één-laadoplossingen aan bedrijven en particulieren wereldwijd. EVBox Group maakt elektrisch rijden voor iedereen toegankelijk met een uitgebreid aanbod aan commerciële laadstations en (ultra)snelladers van EVBox tot schaalbare, open source laadbeheersoftware van Everon.

Als dochteronderneming van ENGIE, loopt EVBox Group voorop in onderzoek naar en ontwikkeling van innovatieve laadtechnologieën in meerdere laboratoria en fabrieken door heel Europa en Noord-Amerika. Vanuit kantoren in onder andere Parijs, Chicago en Amsterdam, werkt EVBox Group voortdurend aan een schonere toekomst voor ons vervoer.
Meer over EVBox
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.

Nog een artikel lezen?


Vorige artikel
Volgende artikel
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.