Rouze lanceert nieuw platform met sexy luisterverhalen

Meer aandacht voor erotiek waar vrouwen van kunnen genieten

| Rouze | 2 min | 23 november 2021 21:02
Gewaardeerd
Copyright: Rouze / Naomie Laan
Rouze lanceert vandaag haar nieuwe platform, abonnementsvorm en brand design. Hierdoor is er nu nog meer aandacht voor erotiek waar vrouwen van kunnen genieten. De lancering wordt begeleid door verschillende nieuwe verhalen. Twee daarvan zijn ingesproken door presentatrice Geraldine Kemper.

New & improved

Er kan nu een abonnement worden afgesloten op de verhalen van Rouze, per maand of per jaar. Deze zijn te beluisteren in een nieuwe, gebruiksvriendelijke webapp. Gebruikers kunnen ook de opbouw in het verhaal overslaan en meteen beginnen bij het ‘sexy’ gedeelte. De rebranding van Rouze is mede mogelijk gemaakt door hun deelname aan tv-programma Dragons’ Den, waar ze de aandacht trokken van Shawn Harris en haar investeringsfirma Orange Wings. Niet alleen de groeiplannen konden door Shawn’s investering gerealiseerd worden, ook het aantal luisteraars en de naamsbekendheid steeg flink door deze exposure.

Van standaard prins tot dominatrix

De verhalen die gebracht worden zijn divers en gaan van het ‘standaard’ prins op het witte paard-verhaal tot de aantrekkingskracht van een sexy vrouwelijke leidinggevende. Eva de Visser, founder van Rouze: ‘Onze primaire doelgroep bestaat uit vrouwen tussen de 25 en 65 jaar, maar de verhalen zijn voor iedereen met fantasie. We zorgen ervoor dat we het vrouwelijk perspectief altijd waarborgen. Mannen blijken dat ook interessant te vinden; ze beslaan 30% van onze gebruikers. Door die grote, brede doelgroep verwachten we eind volgend jaar op 40.000 gebruikers te zitten.’

Selfcare

Er is nu ook een jaarabonnement beschikbaar in de abonnementsvormen van Rouze. Eva: ‘Op die manier kunnen we Rouze beter onderdeel maken van je wekelijkse seksuele selfcare-routine. Dat lukt het beste als je onbeperkt toegang hebt tot alle verhalen. Met één verhaal van tien minuten heb je wel geproefd van de mogelijkheden, maar we geven je liever de volledige ervaring.’

Door de veranderingen wordt Rouze, dat een jaar geleden werd gelanceerd, volwassen als merk en organisatie. Eva: ‘We hebben ambities om op termijn ook internationaal te gaan, maar eerst willen we zorgen dat de Nederlandse vrouw er warmpjes bij zit wat betreft goede erotische content.’

Nieuwe verhalen

Iedere week verschijnen er drie nieuwe verhalen online, onder andere een samenwerking met seksexpert Belle Barbé en verhalen die op basis van (de behoefte per) sterrenbeeld zijn samengesteld. De nieuwe stories van Rouze verschijnen vanaf 23 november op www.rouze.me, inclusief de verhalen die werden ingesproken door Geraldine Kemper.

Een maandabonnement op Rouze kost €4,99 en een jaarabonnement €2,99 per maand.

Hoe vind je dit artikel?


Waardering: Slecht (1 rating).

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Rouze
Wat is Rouze? Rouze is een online platform dat als doel heeft om je in touch te brengen met je seksualiteit door middel van sexy (luister)verhalen.
Meer over Rouze
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.