Telindus verwelkomt Marco Wassink als Director V(alue), C(reation) & D(elivery)

In zijn laatste functie als CEO bij de start-up Yungo speelde hij onder andere een grote rol bij de groei van deze organisatie

| Telindus | 2 min | 24 november 2021 8:45
Afbeelding: Marco Wassink, Director V(alue), C(reation) & D(elivery) bij Telindus | Copyright: Telindus
Strategisch IT-partner Telindus heeft Marco Wassink (58) per 1 november aangesteld als Director V(alue), C(reation) & D(elivery). Marco zal zich in zijn nieuwe rol bezighouden met de aansturing van de VC&D-afdeling, waar de operationele activiteiten rondom de dienstverlening plaatsvinden, en de verdere ontwikkeling van het product- en dienstenportfolio van Telindus wordt vorm gegeven. In zijn laatste functie als CEO bij de start-up Yungo speelde hij onder andere een grote rol bij de groei van deze organisatie. De benoeming van Marco is onderdeel van de strategie om de marktpositie van Telindus verder te verstevigen en de groeiambities waar te maken.

Marco heeft een achtergrond in technologie, IT en telecom waarbij hij zowel verschillende managementrollen heeft vervuld op C-level niveau als (inter)nationale organisaties heeft geadviseerd en begeleid in verander- en optimalisatieprojecten. Hij is onder andere werkzaam geweest in lijnmanagement rollen bij verschillende mobiele en vaste operators, system integrators en als Program Director bij Volker Wessels Telecom en Deutsche Glasfaser. Dankzij deze ervaring is hij sterk in het verbeteren van kwaliteit en het bouwen van high performance teams en organisaties.

Marco Wassink over zijn aanstelling: “Ik heb ontzettend veel zin in deze nieuwe uitdaging. In het verleden heb ik bij klanten gewerkt waar Telindus dienstverlener was, waardoor ik al ruim twintig jaar bekend ben met de organisatie. De keuze van Telindus om te transformeren van IT system integrator naar een managed & platform service partner is in mijn ogen de juiste. De dienstenmarkt waar we ons momenteel in begeven, is meer datagedreven dan ooit en vraagt om een ultieme klantervaring. Ik vind dat Telindus veel potentie heeft om nog meer voet aan de grond te krijgen in deze markt. Ze beschikken al over de juiste oplossingen en kennis, en de uitdaging om dit verder te professionaliseren is er één die goed bij mij past. Als Director VC&D wil ik samen met mijn afdeling het portfolio verder ontwikkelen, uitbouwen en beheren. Op deze manier kunnen we onze klanten nog meer ontzorgen, zodat zij kunnen excelleren in hun werk. Zo zorgen we er gezamenlijk voor dat Telindus de nummer één IT-managed service partner wordt en we de business van onze klanten toekomstbestendig maken.”

Joris Leupen, CEO bij Telindus: “Wij zijn erg blij met Marco als versterking in ons team. Marco brengt veel kennis mee, die nodig is om de slag naar managed & platform service partner door te zetten. Zijn persoonlijkheid, expertise en ruime ervaring op het gebied van transformatie en verbeteringen maken dat hij de juiste man is om verder te werken aan onze ambities. Ik kijk ernaar uit om met hem samen deze reis te gaan maken.”

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Telindus
Telindus is de autonome specialist in slimme en veilige IT-platforms. Een platform dat de business versnelt, versterkt en laat groeien. Een veilige, innovatieve en betrouwbare motor die snel schakelt om te kunnen reageren op de continue druk vanuit de business en de markt. Telindus begrijpt de digitale transformatie en zet deze kennis om in platforms en services voor de meest uitdagende klanten. Platforms gebaseerd op gefundeerd advies en gebouwd en beheerd door gekwalificeerde experts. Telindus werkt al ruim 30 jaar met de beste leveranciers en nieuwste technieken en investeert continu in innovaties. Van on-premise oplossingen tot hybride cloud-omgevingen en IT as a Service, Telindus zorgt ervoor dat bedrijven excelleren en accelereren.
Meer over Telindus
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.