Worldline levert kerncomponenten voor digitale ID-oplossing ‘ich.app’ aan PSA Payment Services Austria GmbH

Beproefde authenticatieoplossing biedt maximale veiligheid en bruikbaarheid voor eindgebruikers

| Worldline | 1 min | 24 november 2021 8:56
Gewaardeerd
Copyright: George Prentzas op Unsplash
Worldline ondersteunt Payment Services Austria GmbH (PSA) bij de ontwikkeling van de digitale ID-oplossing ‘ich.app’ met behulp van WL ID Center en WL Trusted Authentication. Hiermee biedt Worldline de technologische basis van de nieuwe digitale identiteitsoplossing die PSA in 2022 op de Oostenrijkse markt lanceert. De app stelt consumenten straks in staat zich gemakkelijk en snel te identificeren bij online retailers en service providers, zonder de noodzaak om verdere gegevens uit te wisselen.

Hoe vind je dit artikel?


Waardering: Goed (3 ratings).

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Worldline
Worldline (Euronext: WLN) is de Europese leider in de betalings- en transactiedienstensector op wereldniveau. Met zijn internationale bereik en zijn focus op innovatie is Worldline dé voorkeurspartner bij uitstek op vlak van technologie voor handelaars, banken en derde partijen, maar ook voor aanbieders van openbaar vervoer, overheidsinstellingen en industriële bedrijven in alle sectoren. Worldline biedt zijn klanten duurzame, betrouwbare en veilige oplossingen voor de gehele waardeketen van het betalingsverkeer. Hierdoor wordt de groei van hun bedrijf gestimuleerd, waar ze zich ook bevinden. Het aanbod van Worldline op het vlak Merchant Services; Terminals, Solutions & Services; Financial Services en Mobility & e-Transactional Services omvat nationale en internationale commerciële acquisitie, zowel in de winkel als online, uiterst veilige verwerking van betalingstransacties, een brede portefeuille van betaalterminals, evenals e-ticketing en digitale diensten in industriële omgevingen.
Meer over Worldline
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.